Niečo zo žalúdkom,či čo ?

Príspevok v téme: Niečo zo žalúdkom,či čo ?
Adulka

Prosím vás, neviem, kde je problém, ale už take dva mesiace mám hnusny pocit v žalúdku,nie vždy,ale dost často.A NONSTOP vkuse mám hlieny v krku.Je to nepríjemné a v ústach cítim hnusnu chuť, ktora ide akoby zo žalúdka. Neviem,čo to môže byť.Pôjdem s tým zrejme k lekárovi, veď je to nepríjemné, ale rada by som vedela,čo to je. Tie hlieny mám vkuse,od rana do vecera..Nefajčim, nepijem, zdravo sa stravujem. . .

Adulka

ja žiadne umelé nápoje nepijem, nemám to rada, pijem bylinkové čaje, minerálky a tak. aj čierny čaj mám rada. a stravujem sa celkom zdravo. . .minule som si kúpila sypany zelený čaj v lekárni a mám pocit že po nom ta hnusna chuť v ústach je horšia. a pritom zelený čaj je zdravý. hm. . .

babenka

odhlienovac je aj anýz, zihlava precistuje,kloktaj salviu,ta pomaha proti hlienom...ako pise zds,obmedz kyselinotvorne potraviny a zahlinujuce.tiez cukor a sol a umele napoje!

babenka

mlieko zahlienuje. a hlien v zaludku sposobuje,ze tam zacnu prizivnici- kadejake bakterie,napr.helicobakter,takze preliec radsej hned.
sme totalne zahlieneny,co sa prejavuje zatekanim do pluc,zaludka,vytokmi,cystami a kadecim inym. treba trosku dbat na stravu,co pijes,kolko pijes,vyvarovat sa zahlienovacov a pomoct nejakymi ocistnymi kurami.

Adulka

nedusim sa,aj ked niekedy mám pocit.že sa mi dýcha trosku ťažšie. ale to nieje nič strasne. mňa to len jeduje, že z čoho to je, lebo je to hnusne. a to mlieko, sa mi zdá, že mi to po mlieku nejak zhorší. mliečko ľúbim :-)

zds

adulka, vysad UPLNE na 2 tyzdne mlieko a bielu muku a biely cukor a vsetko co s tym suvisi.
Liec hlieny ako sama zvladnes, ale lekar ti moze kus pomoct.
Grepova stava, grepy aj vytazky z grepu (kvapky Citrovital)su dobre rozpustate hlienov, len chod na to opatrne, ked mas podrazdenu zaludocnu sliznicu.
Na upokojenie tejto sliznice striedaj : salviu, matu a medovku - caje z nich.
Vynechaj taktiez splalene tuky.
Odloz "na potom" velmi horuce a velmi studene jedla a napoje.
Ciernu kavu a cierny caj, velmooo opatrne, zeleny po kuse by si mohla.
Ponaparuj sa, tie hlieny musia ist prec!

Adulka

je to take priesvitné, biele, žlté, ako kedy,krv v tom nieje..,len ked som si zuby umyvala,tak som vyplula aj krv,no to už prešlo,to trvalo ale mesiac. nebrala som žiadne antibiotiká predtým,akurát ked som bola chorá,tak som nebola doma a neležala ale išla aj tak do roboty.