Trojklanny nerv

Príspevok v téme: Trojklanny nerv
viktorbb

dobry vecer, moj problem spociva v tom, ze pred casom som mal prievan, potom do doslo tak daleko ze vznikol zapal trojklanneho nervu, ktory mi liecie zhruba rok a pol, no bez vysledku, ani jeden lekar sa nevie stotoznit s diagnozou jeho kolegu, vzdy nove lieky a stav sa nemeni, vie mi niekto poradit kam sa mam obratit tak aby uz len lekar nehadal a uz konecne dosiel k zaveru? Momentalne mam velke tlaky v hlave, mam precitlivele zuby a to pravu stranu, ucho ma uz neboli, co ma trapi su zuby, hlava, tlak v hlave a tvari, za radu a pomoc vopred dakujem, viktor.marcinek.bb@gmail.com

samanthas

bolest nervu presla do korena nosa a praveho oka, stred čela, v noci som sa skoro zblaznila. velke tlaky v pravej spankovej kosti.

pata227

Moja kamarátka mala rovnaký problém. Zápal trojklanného nervu, bolesti zubov, hlavy. Lekári jej zistili problém s čeľustným kĺbom. Svaly mala napäté nakoľko nahrádzali sčasti funkciu kĺbu a to dusilo nerv. Stačil prievan a choroba jej prepukla. Brala silné lieky, nosí dlahu na úpravu sánky. Problémy ustúpili.