Mastička Belogent - skúsenosti

Sisa666

Belogent na tvár vôbec ani jeden deň. Mala som z toho perioralnu dermatitídu. Kortikoidy na tvár nie. Rozex krém pomáha strašne na akné.

princezna7

zuzana17, aka je to prosim ta ta vnutorna liecba infuziami? sestrin syn ma atopicky ekzem od narodenia a aj do normalu je nemozne ho dostat bez kortikoidov.
dakujem

zuzana17

Som ekzematička od 3 mesiacov života.Teraz mám 47 rokov. Za celú éru svojho života som spoznala celú radu tzv. kortikoidných liečiv. Od najslabších po tie najsilnejšie. Musím konštatovať, že hoci som sa ich snažila používať čo najmenej, nechali stopu na mojom zdravotnom stave.Ale každá kožná choroba sa dá dostať do tzv.normálu vnútornou liečbou. Ja som takú absolvovala vo svojich 44 rokoch a musím povedať, že mi vynikajúco zabrala. Belogent krém nosím pri sebe, ale našťastie ho nemusím skoro vôbec použiť. Spomínana liečba sa aplikuje infúziami, ale žiaľ je veľmi drahá, preto sa kožiari trápia výlučne masťami. Hoci ani Belogent nepatrí medzi najlacnejšie masti.Moja rada je používať ho čo najmenej.

muc

svinstvo ako aj roaccutan. povedz jej, ze ked ona si natrie tvar belogentom a bude uzivat roaccutan, tak potom si to das aj ty....

pepo123

myslel som skor ake su skusenosti pri akné..mne ho totiz kozna predpisala ze si mam natierat tvar vecer, a to kvoli tomu ze mi predpisala roaccutane tabletky...

cimbala

ahoj viem ti len povedat ze mam ekzem sucha plet alebo daco take nic mi nezistili ale mam to zo stresu a pouzivam belogent skusenosti mam take ze pomaha ale asi ako vsetky kortikosteroidy nelieci pricinu iba dosledky...ale pomaha mi.