detska strava

Nikitkaaa

Ahoj. Ja som určite za Sunar (ja som kupovala konkrétna sunar premium) deti ho všeobacne dobře znášajú a chutí im.

Zorinkaaa

Moja dcéra tiež neznesie kašičky, dávam jej len detské ovocné výživy a tie jej nevadia, len třeba pozerať na zloženie, lebo niektoré tie lacnejšie sú des… kopec cukru a éčka

Marosko-n

Mamičky
aj deťom chýba voda , keď sa zobudí vždy mu dajte napiť čistej al isto čistej vody a až potom im dajte jesť. Vodu aspoň prevarte nedávajte deťom v žiadnom prípade balené vody v plaste, lebo budú choré a budú mať deti s genetickými poruchami.

gastanko2016

ja musím kupovať výhradne kaše bez pridaného umelého mlieka a zarábam to malému s jeho amilk bifidom. Mal problémy so zápchou a toto je jediné mliečko, ktoré mu sadlo a nemá problém sa vykakať.

gabona1

Ahoj, my máme umelé mlieko amilk bifido, obsahuje aj probiotika a kašičky zarábam do neho. Môj malý nemá žiaden problém. Dávnejšie mával tiež zápchy, ale to mu možno aj dozrela tráviaca sústava.

Mayka

My sme prešli tiež kašičkami ale bolievalo ju bruško iba z marhuľovej kašičky.Teraz sme prešli na Sunárek majú strašne veľa príchutí aj zloženie je v poriadku nie sú tak presladené

bdiana

My sme prešli tiež kašičkami ale bolievalo ju bruško iba z marhuľovej kašičky.Teraz sme prešli na Sunárek majú strašne veľa príchutí aj zloženie je v poriadku nie sú tak presladené ako hello.

Darmord

Ahoj,
Skús sa informovať tu:
-odkaz odstránený-
Mne tam odborný lekár pomohol z mojimi vážnymi ťažkosťami.
Podpora je tam 24 hod. denne takže keď som mál problém z dieťaťom a lekár nebol v ordinácií o pol noci tak jedine tam.
A môžeš komunikovať cez e-mail, volať, skype a iné.
je tam nejaký centový poplatok čo je nič fakt nič oproti tomu že ide o zdravie. VRELO ODPORÚČAM MÁM SKVELÚ SKUSENOSŤ
-odkaz odstránený-