dlska penisu v nisom veku

vrzek

ramirez nedaj sa tym vytocit, sleduj ine temy a tam rad, tu mu tvoje skusenosti ani rady nepomozu... on nikomu neuskodi, maximalne klavesnici pri porne...

samko r.

Podľa toho, čo si napísal,/pravopis/ ho máš stále tvrdý!!! Synku, aj keď penis býva tvrdý, píše sa s mäkkým i. Ale neviem, v čom chceš vlastne radu, to tam totiž nepíšeš.

ivka2

neviem ako dlzka ale podla mna skor zalezi na hrubke , samozrejme musi mat aspon nad 10 cm, lebo co by som mala z toho keby mal obvod 5 cm a dlzku 1 cm:))

ramirez

Ty hlavne davaj pozor co vysvetluje pani ucitelka, aby si sa naucil pisat aj inak nez na pocitaci a bez sa ucit abecedu... Ja som so svojou dlzkou spokojny a moja priatelka tiez.

vodnarka

ramirez mas pravdu je tu o tom fakt strasne vela a stale o tom istom lebo asi kazdy chalan osobne potrebuje pocut ze ho ma dost velkeeho:)

ramirez

secretkaa: Nie nevolam sa Palo, ale uz mi idu na nervy otazky : "caute dufam ze my poradite mam 14 rokou a moj penys ma dlsku 14,5cm" ohladom coho mu mame u pekel sirnatych poradit? Co chces pocut, ze ho mas dost velkeho alebo dost maleho? A ked clovek zavtikuje tak sa hned ozvu nejake vygumovane blondinecky, ktore si strkaju medzi nohy vybratory o velkosti hasiaceho pristroja a sa tu hraju na detskeho psychosa a zacnu sa ohanat tym, ze niekto je necislivy :DDD Ako fakt ma to dojima k slazam, hlavne ked je uz milion tem VELKOST PENISU