Hostina v praci

Príspevok v téme: Hostina v praci
lopusicka

Chcem sa poradit s vami na fore, lebo mi dosli napady.
Mala som cez vikend narodeniny a v praci mame taky zvyk, ze nasledujuci den oslavenec pripravi pohostenie - ide o 8 ludi. Furt to boli chlebicky. Ja mam vsak taky problem, ze do prace par desiatok km dochadzam busom, neviem si predstavit, ako by som chlebicky prepravila. Rozmyslala som aj nad jednohubkami, lenze to je este horsie, s tymi sparatkami :) pripravit to v praci je dost problem, kedze tam na to nie su podmienky.
Preto by som uvitala radu, ako a cim pohostit kolegov, aby sa aj najedli a aby som s tym nemala technicke problemy :)
P.S. objednat chlebicky sa neda, nakolko to je tak zastrcena obec, ze tam nic take nejestvuje (rovnako ani pizza)
Dakujem!!

M74

beskyd: Vo firme máme niekoľko oddelení, väčšinou je nejaká oslava len pri významnom jubileu, bežné narodky a meniny sa neoslavujú. Ale na servisnom oddelení oslavujú zásadne všetko a chlebíčky a pohostenie musia byť :-)

beskyd

toto su este horsie zvyky ako teambuildingove kabarety mimo pracovneho casu, heh. daj im gastrolistky alebo daj do prace objednat bagety:))

smajliQa

ja nevidim problem v tom, aby ta do roboty niekto hodil autom... a mas postarane... do auta sa ti toho da neurekom.. dokonca aj mini chladnicka, ked budes potrebovat :D

a tam si to len vylozis a mozes oslavovat. inak vsetko najlepsie :D

alle

-odkaz odstránený-
alebo ja to robim len z listkoveho cesta, nato kecup s oreganom, bazalkou, sunku, syr, zrolujem, potriem vajickom, nakrajam a je to:) sice najlepsie je to cerstve ale mnam to je aj po par hodinach a lahunke na pripravu:)

alebo urob kolac, ktory vydrzi aj dlhu cestu..

soffa

mna zas napadlo ,urob si do dozy niejaku pomazanku(napr.tu krabiu z tyciniek).kup 2 narezane senvice.daj si to do tasky a zbytok urobis v robote v kuchynke.alebo si kazdy zoberie kusok senvica a natrie pomazankou..sam.

jajka001_

niektori ludia robia take zapekane listkove cesto, na slano, dnu je udene tusim a uhorka, ja som to nejedla ale vsetci to velmi chvalili. nieco take by si mohla pripravit. skus pozriet recepty