plastika nosa,spicka a hrbol na jeden krat?

Janka..

Ano samozrejme že sa spravi aj špička aj hrboľ naraz ak treba a ak by si mala problem s prepažkou tak aj prepažku ti vyrovnaju naraz.
Pozor na vyber chirurga aby si nedopadla tak že sa na teba po operácii vykašle a pošle ťa domou s krivým nosom po operácii či už spredu alebo nadalej z profilu ale menej. Spýtaj sa na kontrolu aspon po mesiaci alebo po troch aby si sa nemusela prisť sama prosiť o opravu, pretože vtedy môže byť na teba chirurg naštvaný že sa ti niečo nepači, ale aby videl pripadný problem pri tej kontrole.
A ak ti môžem poradiť vyhýbaj sa ružinovskej nemocnici tam ide o peniaze ak si platiš chirurg sa aj tak sprava slušne, milo.. a ak si na oprave zadarmo tak ledva s tebou prehovori par slov pred operáciou a aj to skoro len medzi dverami a pred spolubývajucimi aby si akože vela nevravela pretože vie že je ti to blbe ak s tebou nebude hovoriť osamote a vklude ako pred prvou operáciou. A je dosť nervozny a dava najavo že ho otravuješ. Ahoj a držim palce pri výbere chirurga s ludským spravaním.