podviedol ma

Príspevok v téme: podviedol ma
Tahoua

ahojte, pisem sem lebo potrebujem poradit od objektivnych nezainteresovanych ludi. S (teraz uz ex)priatelom (24) sme spolu rok a pol, vsetko v poriadku, az vcera isiel von s kamaratmi, opil sa a vyspal sa s nejakou babou. Nechapem to, proteze nemame resp sme nemali absolutne ziadne problemy. Sam to odovodnil tym, ze sa opil a nevie co robi, aj ked samozrejme to nie je ospravedlnenie toho co spravil ani nahodou.Viem, ze to velmi lutuje, chce aby som mu dala este sancu dokazat mi ako mu na mne a na nasom vztahu zalezi, a ze to bola najvacsia chyba jeho zivota. Ja vaham a neviem, viem, ze to chce cas, kopec casu. Neviem co robit, je tu niekto kto prezil cosi podobne?

lost

No to aby mali nazor aj takeho extremistu ako som ja :))
a na otazku preco, no neviem :) asi mam zly casovy manazment :)

polepetkova

lost, nechcem byt zla a ani rypat, len nechapem, preco sa clovek, co v zivote nemal dievca (niekolkokrat si sa tak uz vyjadril) tak rozsiahlo vyjadruje na temu vztahy.. teoretizovanie je jedna vec, ale prax uplne nieco ine..

a myslim, ze tymto ludom, co sem chodia pre rady tvoje teorie a konspiracie nepomozu..

lost

(necitla som reakcie)

ale podla mna pouzil "zolika" :)

podla mna je sanca, ze niekto sa opije a potom spravi takuto chybu - alebo ze sa vobec necha opit tak strasne aby stratil zdravy rozum, (tam ani nejde o to ze podviedol, ale ze sa spil k nepricetnosti(?) a tak to mohlo dopadnut hociako), znacne nizka, hlavne ak ma dokonale klapajuci vztah.

neviem si jednoducho predstavit ako by v beznom zivot normalny clovek mohol pravit nieco take, to nie je ako vrazda, ze stlacim spust, bodnem, alebo zrazim a hotovo. tam sa clovek musi aj nejak vyzliect a vsetko okolo toho, to ak sa vola SKRAT, tak to musi byt sakra dlhy skrat, az by mu to muselo spalit polovicu hlavy..

ale mam na alkohol a neveru (a vlastne vsetko co je nezvratne) extremne prisny meter (prisnejsi nez nasi pani Zeleny ,co musia merat na najbezpecnejsej rovinke kde nie je nikto nikde, poznate to), ale co mas urobit, to by si si mala rozmysliet len ty :) ale pred rozmyslenim by som si nechal par dni minimalne cas, pretoze teraz tak "skoro" po incidente sa tazko triezvo rozmysla..

dnes je bohuzial doba, kde clovek stratil zdravy rozum, lebo je ovladany ktovie cim (media? kamosi? vladcovia sveta?) a teda ktovie aka je pravdepodobnost ze taku istu chybu nespravi aj dalsi partner. pravedpodobne mat "1x a dost" pravidlo je extremne prehnane tvrde v dnesnom svete.. a bolo by to dost "nahovno" ak by sme mali "zabit" vztah potom co to jeden z nich jednoducho "poserie", ze ? pokazit nieco je extremne jehnoduche - preto radsej buram (fukam) domcek z karat, ako ho staviam... no prajem vela sil pri rozhodovani...

Astor

to zalezi cisto len od teba ci si ochotna odpustit mu neveru. ak ho milujes, ale naozaj milujes a vies ze aj on teba a stalo sa to len raz a nemate nejake ine vazne problemy okrem tohto tak myslim ze druhu sancu si zasluzi kazdy aj ked potom dovera sa tam bude tazko budovat :( ale ak ta nasral uz pred tym a zvykne pokukovat bezne po inych sukniach tak ho posli do pekla aj s ku**ami...

paupau

v žiadnom prípade nechcem brániť ani obhajovať to čo spravil ale poďme na rovinu - štatistiky a všetky dostupné zdroje cez diskusné fóra, výpovede priatelov a kamaratov až po anonymné príspevky ukazujú že chlap sa riadi hlavne pudovo.. zvieracími pudmi, kam patrí aj rozmnožovanie bohužiaľ bigamia alebo jednoducho promiskuita..
aj medzi vami dievčatá, ktoré oddane laskyplne veríte že ten váš je iný, nie je.. nevravím že všetci ale drvivá vačšina chlapov podviedla, možno raz možno viac krát a minimálne na to už pomyslela alebo ešte sa len chystá..
ja si myslím že alkohol je v tomto prípade najmenší problem...
radšej som za - čo oči nevidia (a uši nepočujú) to srdce nebolí. ak to partner potreboval ako určitý druh ventilácie, a inak ste spolu šťastný a vieš si ho predstaviť ako potenciálneho manžela a otca svojich detí tak .. chod opat do toho, nikde nemáš zaručené že ten dalsí ti to nespraví opat a možno len za tvojím chrbtom. váž si uprimnosť, odpusť ale nezabudni !

Excell

Prvú chybu, tú podstatnú, spravil tým že ťa podviedol, druhú chybu spravil vtedy, keď sa ti k tomu priznal. Mal držať hubu a bol by pokoj.

User_37597

chcem spoznat ten par kde jeden druhemu (bez ohladu na pohlavie) odpustil neveru a do dnesneho dna ( pozor minimalne aby bolo od toho 5 rokov) su stastny jak svine.nikdy taketo vztahy nevydrzia!NIKDY

fatra

keby ma priatel podviedol a ja ho lubim tak urcite by som to chcela vediet aj ked sa to tazko muselo pocuvat.keby ma podviedol a povedal mi to ,ze to uz viac nikdy nespravy asi by sa mi to tazko odpustalo len tak. A ake daj take vrat podvediem aj ja jeho ,A a mozno by sa mi troska ulavilo.neviem ci najlepsi napad ,ale inak by som mu to asi neodpustila vzdy by som to mala v hlave.alebo spon mu dat pocitit ze nie je jediny a aby sa aj troska citil tak ako ja.