Detoxipan

majkaa

ja som vcera vyskusala prvykrat kinoki naplast,na moje zdravotne problemy.co bolo v lekarni to som vzala...a mozem povedat ,ze prve pozitivum je,ze po dlhom case som spala super,vstala som o siedmej-mam problem so spankom,budim sa o tretej a malokedy uz zaspim..takze uvidim co este zistim,no asi aj lacne zatracovane naplaste maju nieco ucinku :)

Tomas2013

Vazeny Rado ale skôr sa ti hodí meno pako, asi si zapojený do multilevel marketingu Forever, a teraz tu robíš reklamu na tieto produkty. Bol som na posedení, kde mi podobný „odborník“ ponúkal tento produkt, ale keď niekto o sebe tvrdí veci, ktoré nikto nemôže dokázať a ani potvrdiť a chce za to 3- násobnú cenu len za to, že to tvrdí, je fakt divný a len taký pako ako si ty môže na to naletieť. To, ako ti doktorka urobila testy pred a po a to ako to celé popisuješ (aj s chybami) len dokazuje tvoje IQ. Presne pre takých je tento produkt určený. Čo sa týka www.detoxipan.sk, tak to nie je názov produktu Aloe, ale názov obchodu. Majú tam produkty od roznych výrobcov a mal som od nich aj Aloe gel a nemôžem sa sťažovať a bol za polovičnú cenu a ešte aj tak sa mi to zdá drahé, Aloe je len kaktus, čo obsahuje vodu a výživné látky, rastie rýchlejšie ako čokoľvek iné a v podstate tam kde rastie je skoro za babku. Tak nechápem dôvod prečo by som platil takú neskutočnú cenu za tvoje somariny.

Rado1358

Prepáčte ale ja Detoxipan výrobkom neverím ani jeden my nepomohol. Už nikdy nekúpim od nich nic........ Urobil som skúšku kúpil som Od firmy Forever aloe vera a od Detoxipan ....... ked som uzil forever dal som si deci a po hodine deci citil som zaludku ucinky dobral som celu flasu bolo my skvele vyčistený svieži zacali my rast vlasi lepsie leskle a moja doktorka my robila vyšetrenia pred užitím a po uziti a ked sme maly výsledky po uziti forever produktov mal som perfektne výsledky............... Detoxipan vipil som naraz pol litra odgrgol som si a nič dopil som celu flasu a važne nič . Vrelo odporucam Forever produkty je to jedina firma ktora ma Certifikat Isac a malo firiem na svete maju take pecate uživam od forever pastu mal som kutiky lebo floridove pasty my robily zle a zmily my kutiky a mam zdravsie dasna ... mam od nich gel na vlasy maval som lupiny od inich gelov ich gel na vlasi my to viliecil a este ktomu sa my nestiepia vlasi, mal som zapal mandli a aloe vera gel my to vyliečil ziadny iny produkt od nikoho nekupim nez je Forever

julo56

Detoxipan pouzivam tri roky a moje problémy s oblickami a bolesti nôh su podstatne slabšie aj spim lepsie. Je pravda,že som skúsil aj lacnejšie Kinoki a nejaké cinske,ale okrem toho, ze sa sfarbili tak som nic necítil. Súhlasím, ze treba kupovat len vtedy , ak viete ze vyrobca existuje.

MUDr. Lesák

KINOKI - Tohto výrobcu som vôbec na internete nenašiel - existuje len na Slovensku a v Čechách!! ani sa nedivím za tú cenu. Venujem sa alternatívnej medicíne viac ako 20rokov a chcem Vás upozorniť nato, že ak kupujete produkt pochádzajúci z Ázie aby ste stále venovali pozornosť výrobcovi. Pretože nie je problém doviesť čokolvek, prehlásiť, že je to japonské a výrobca je KINOKI. Ak taký výrobca existuje prečo nemá anglickú stránku?? alebo, že by to bol ďalšia čínska alebo indická lacná náhrada, bez účinku!

zrza

ahoj, ja som použila náplaste asi 5x a zakaždým ma po nich dosť boli hlava.Má niekto taký problém?? len by som chcela vedieť či je to normálne.
ďakujem

ivu.lienka

Ja aj s priatelom ich pouzivame dlhsie. Prvykrat modre,ktore su vhodne na zaciatok a potom zlate. Spime vyborne a rano sa zobudzame sviezi,bez bolesti( mali sme bolesti chrbta,on kolena, ja bedroveho klbu,aj vazne psychicke problemy),ale tazko,lebo by sme este spali, Ja som clovek,ktory je skepticky a nedovercivy,ale funguje to. Treba si ich davat na miesta,kde budu dobre drzat. Nemusi to byt len chodidlo.

Anička

Ja mám tiež už 2 týždne tieto náplaste Gold a po použití mám zafarbené iba okraje vie mi to niekto vysvetliť podotýkam,že ich mám dobre pripevnené

dokonalost

ahoj ,ja som ich mala do rana prvy krat. naplaste boli take namokvale povrch sacku bol ako keby olejovy a sede az tmavo sede ,,je sice pravda ze spat som nespala kludne ,no uvidim dnes to bolo prvy krat tak snad to pomoze mam strasne bolesti chrbta ( krize ) a uz neviem co mam spravit tak hadam trosku zaberie

babuš

ja som kúpila kinoki náplaste, lepím ich asi týždeň na chodidlá. ale žeby som pociťovala nejakú extra energiu sa nedá povedať:-) je zaujímavé, že ráno, po odlepení z chodidiel sú vrecká tvrdé a tmavošedé, ale včera som nalepila jednu na ofúknuté rameno a nič...náplasť vôbec nezmenila ani farbu ani štruktúru.