musli

Príspevok v téme: musli
rastlinka8

Ahojte,
snažím sa schudnúť a veľmi som si na raňajky obľúbila jesť musli. Nie však zapekané, iba ovsené vločky s hrozienkami, zopár orechmi a tak (tesco musli). Myslíte, že je problém, keď to jedávam každé ráno s trochou mlieka alebo s vodou? Uvedomujem si, že strava by mala byť pestrá, preto sa obávam, že tento moj zvyk je vlastne zlozvyk. Mala by som to zmeniť?

Slobodna

určite to nemeň, nie je to zlozvyk, ale veľmi dobrý návyk, keďže na raňajky sa odporúčajú práve cereálie, ktoré uvoľňujú energiu počas dňa. Lepšia varianta by bola, keby si si ich pripravila doma sama- ovsené vločky, orechy, semiačka a malé množstvo sušeného ovocia alebo ešte lepšie- čerstvého.

bambi25

ahoj,myslim si ze na ranajky je to uplne v pohode,aj ja oblubujem hlavne nestle cerealie ktorekolvek,s mliekom alebo s jogurtom,sem tam je fajn spravit si aj vlastne musli,ovsene vlocky,cerstve nasekane ovocie,med,jogurt:)podla mna z toho nepriberies:)takze len tak dalej:)je to zdrave,chutne,doda ti to energiu co rano potrebujes na dobry start do dna:)

ranajky

ja kazde rano si davam tiez ovsenne vlocky - neochutene a k tomu este cornflakes-ky zaliate s mliekom. inak stravovanie som nezmenila cez den, no na vahe mi to neubralo. jedine mam chudsi pas.

Sisi135

Ako mať tie isté raňajky každý deň je v pohode - ja na tom fičím už tiež dlho. Akurát na tvojom mieste by som si kúpila čisté ovsené vločky (v ktorých nie sú žiadne hrozienka a ani orechy) a tieto prísady si tam dala sama pretože takéto pridávané sušené ovocie býva prisládzané a taktiež nevieš koľko g orechom a hrozienok v tom máš. Mlieko by si niekedy mohla skúsiť zameniť za biely jogurt

angela85

to nie je az take zle ranajkovanie, ved mas cely zvysok dna na spestrenie stravovania, ale skus si to nieked doplnit cerstvym ovocim

majkaaa

Ja si myslím,že ani nie. Keď som chudla,jedla som na raňajky tiež vlastne stále to isté. Rožok,šunka,jogurt,zelenina. Teraz už hádam tri či štyri roky si dávam cornflakes s mliekom a za tým smotanový jogurt. Nemám problém. S priberaním už vôbec nie,dokonca pri pravidelnom cvičení sa mi ešte podarilo o nejaké tie centimetre zúžiť postavu od pása nadol.