Da sa takemu cloveku este verit?

Príspevok v téme: Da sa takemu cloveku este verit?
Airamka25

Dobrý deň,
chcela by som sa s vami poradit, mam dvojrocny vztah rozisiel sa so mnou partner, pri rozchode mi povedal ze so mnou bol zo sucitu, aby niekoho mal a vraj sa chcel obetovat / som na invalidnom voziku / pricina rozchodu bola ze sme sa casto hadali aj kvôli tomu ze som ho prichytila ako bali dievcata v zoznamke. Neskôr, asi mesiac po som sa dozvedela ze som tehotna, samozrejme som to partnerovi oznamila, nakoniec ma pravo to vediet, aj ked som mu povedala ze na rodinu sa hrat nemienim a nebudeme dalej spolu, mesiac po celkom normalnom fungovani sme sa dali znovu dokopy, v podstate sa uz nehadame vôbec.
Partner je mily a pozorny, ale stale ma strasia tie slova co povedal pri rozchode vraj aby som ho znenavidela. Pracujem, studujem a tieto slova ma zranili.. uz ani neviem kto som, problem je, ze ja mu to nedokazem odpustit, vymazat vsetko to zle z hlavy aby sme mohli normalne fungovat. Myslite ze sa s tym da nieco robit, pripadne ci to priatel so mnou mysli uprimne a nie je so mnou kvôli dietatku? Povedal ze nie, ale uz tolkokrat ma v minulosti klamal o citoch ze sama neviem ci mu ma verit.

elsa5.5

ťažká situácia,no ale už si tehotná tak rieš budúcnosť...,vydávať sa za neho nemusíš,ale s dieťaťom Ti bude musieť pomáhať...,uvidíš ako budú veci dalej plynúť...

angela85

no to je tazke, mozno si po tom mesiaci uvedomil, ze len predsa chce byt s tebou, mozno az ked sa s tebou rozisiel tak si uvedomil ze o co prisiel, mozno sa chce uz usadit a mat rodinu.
chlap malokedy ostane so zenou len kvoli dietatku, to skor zeny tak robia.
skus skor porozmyslat, ze ci si teraz stastna a moc neries minulost.