14 cm penis u 26 r.chlapa

nemteteeee

Penis Extender - tonzes.com Ja ho pouzivam cca 3 mesiac, nosim ho aj v noci. Zatial som nameral z povodnych 13,7cm zlepsenie na 17 cm, takze spokojnost

228

Ahoj, chcem sa vás starších opýtať mám 15 rokov a len 14 cm. Za pár dni budem mat prvý sex a chcem vedieť či to je na môj vek malo alebo v “ pohode”. Bojím sa prvého sexu aby som vôbec uspokojil partnerku.

prolong

Penis Extender - track.prolongsystem.sk Ja ho pouzivam cca 3 mesiac, nosim ho aj v noci. Zatial som nameral z povodnych 13,7cm zlepsenie na 14,9cm, takze spokojnost.

39

Ahoj...moj penis ma 13 cm a moja priatelka je nadmieru spokojna...A nikdy ani v minulosti sa mi nestalo, že by ma nejaka vysmiala alebo že by sa jej to nepačilo a že by sa neurobila...takže nelám si hlavu dlžkou.. :)

velavyt

Ja ho mam 22 a mam 3 partnerky nezavezne a jedna mi povedala ze prijala by aj vacsi. A hlavne zamerne vyhladavam slonice.Je vela zien ktore vyhradne vyhladavaju velke. A neviem ale 14 cm je malo.Ale mozno nejakej to staci a mozno je rada ze nejaky ma.

jahodka123

J Mato - len aby to nehrala. Aj ja som bola v jednom vzťahu za herečku a chalan to doteraz nevie. Samozrejme sa vychvaluje, ako každú spravil a kolkokrát, ale tak... čo mu budem brať radosť? :)

AdamKrt - s tým prostom si to pekne posral

A súhlasím s Lola66. Aj ja si skôr potrpím na hrúbku ako na dlžku. Mám skúsenosť s cca 19-20 cm a už radšej nikdy....