zla mama

Príspevok v téme: zla mama
silla

CLOVEK ktory mi dal zivot mi neustale ublizuje.Mam 38rokov.som rozvedena,matka dvoch deti s podlomenym zdravim,obezna.Napriek tomu sa mi prisiel do cesty clovek s velkym C,sme uz rok spolu a moji rodicia,hlavne mama ho krityzuje a nema ho za nic.Chvilu sa tvarila,ze je vsetko ok,no pprejavila sa zase ako po mnohokrat.Sudi cloveka len z vonka,ppreto ze nie je pekny,pretoze byva v podnajme a nema majetky.NEZALEZI jej ze jej dcera je s nim stastna a ten clovek pre nu robi maximum.Nechapem to krityzuje a stara sa mi do zivota roky.JE MI Z TOHO TAK SMUTNO A NANIC,AKO MOZE BYT NIEKTO TAKY A PRAVE MOJA MAMA!

silla

MOJA MAMA JE UVAZNENA SAMA VO SVOJOM VNUTRI..NIKAM NECHODI,MAXIMALNE DO OBCHODU,MESTA...A BAVI SA VLATNE LEN S OTCOM ANI KAMARATKU NEMA,ANI NECHCE OKOLO SEBA LUDI NIKOHO,KED JE OTEC V ROBOTE JE SAMA CELY DEN V DOME.DOOKOLA TO ISTE UPRATOVANIE,VARENIE,TELEVIZOR.CO MOZEM CAKAT OD TAKEJTO OSOBY??!

Michal_PU

Dodám, že u nej je každý blázon, len ona je lietadlo :D Jednoducho hľadá také dievčatá ako bola ona kedysi v mojom veku :)

Michal_PU

Ja som síce ešte mladý (23), ale tiež mám takú mamu...
Pokiaľ nejaké dievča nedokáže navariť recepty z aspoň 5. kuchárskych kníh, nevyleští celý byt a sklo za pol dňa, neokope veľkú záhradu, nepostará sa o starších ľudí, jej rodičia nemajú vlastné bývanie, prácu a auto, tak je to zbytočný vzťah... S takou by som sa len trápil, nevyžil, je chudobná a isto nejaká diskotéková neschopná šľapka...
Keď príde nejaká kamarátka na návštevu, tak ju vždy vyspovedá od hora až dole, aj dve generácie dozadu, div že jej nedá na skúšku umyť poháre a okná...
Po odchode sú zas hodiny vysvetľovania jej názorov a myšlienok...
No bývajte s takou... Síce mi chce dobre, no mne je trápne keď sú kamarátky ako na policajnom výsluchu teroristov...

Brat má dievča čo toho moc nenavarí, na dedine nepracuje a doma moc nepoupratuje, má cukrovku a gélové nechty... To boli asi dva roky hučania do hlavy nech s ňou nechodí, tá sa oňho nepostará, budú žiť v bordeli, len ho oberie o peniaze na nechty a oblečenie a v 40-tke jej isto z cukrovky ruku alebo nohu odrežú... Našťastie už zistila svoju bezmocnosť a konečne poľavila a brat má pokoj :D
Ach jaj...

elsa5.5

sila,to je v každej rodine,s tým sa musíš jednoducho vyrovnať,ale byť tebou dám im to patrične najavo,ono to človeka rozčúli,ale treba to brať s nadhľadom,zameraj sa na svokru,na jeho rodinu,potom to mame dôjde:)tiež ju začni porovnávať...,hlavne ju o ničom neinformuj:)

silla

JE TO VSETKO PRAVDA CO PISETE,DAKUJEM ZA NAZORI,LEN JE TAZKE SA S TYM VYROVNAT,KTO NEZAZIJE NEPOCHOPI AKO TO BOLI,KED TA RODICIA POVAZUJU ZA MENEJCENNU VO VSETKOM AJ VO VYBERE PARTNERA.JA NECHCEM POCUVAM PRAVEZE OHOVARANIE,PRETO SI PPOVIEM SVOJ NAZOR,LENZE POTOM JEJ NAZOR JE ESTE HORSI NA MNA.JA VIEM MUSIM SA S TYM VYROVNAT!

jajka001_

suhlas s janou555, vystihla to. tvoja matka moze mat nazor aky chce, ty mas svoj zivot a nie si od jej nazoru zavisla a nemusis pocuvat jej ohovaranie.

elsa5.5

ahoj,s tým človekom budeš žiť Ty,takže koho si vyberieš je len na tebe...,rodičia sa radi miešajú do takýchto záležitostí...,až si Ty presvedčená že je to dobrý spoľahlivý človek s ktorým chceš žiť tak čo tam mama:)

jana555

Tvoja matka potrebuje ovládať každého, asi preto ovláda tvojho otca a ovláda vlastne aj teba, riadi tvoj život. Si svojprávna žena, zodpovedná za svoj život a za svoje skutky a prepáč, matka ťa už neživí, nestará sa o teba, takže svoj život si musíš a svoju slobodu rozhodovania vybojovať sama. Ty si tá, ktorá musí matke povedať, že prepáč, ale ak si si nevšimla, som dospelá žena a mám svoj osobný rodinný a milostný život. Nech sa uvedomí. Ak to neprijme, tak jej povedz, že príde čas, že zostarne a bude potrebovať pomoc dcéry, takže nech ťa láskavo psychicky nevydiera, to sa dcéram nerobí. Proste jej treba na rovinu povedať, že nemôže ovládať ľudí vo svojom okolí.

silla

VED toto si ani moja mama neuvedomuje ze raz moze byt na mna a toho co tak ponizuje a nema za nic /MOJHO PRIATELA/..odkazana.Len mna to velmi mrzi,ze nemozem s rodicmi normalne vychadzat...otec ten je ovplyvneny nou a musi skakat ako ona piska.Vzdy som zavidela vtahy dcera a matka inym a musim aj teraz ked taham na 40rokov.

kobra17

silla
Teda to je fakt smutné.Mama by mala byť pre svoje dieťa oporným múrom a nie podlamovať kolená.
Ale matky sú všelijaké.Moja švagriná odišla v septembri na dovolenku na Tenerife a už sa nevrátila.nechala tu môjho brata so 4-ročným synom,ich spoločným synom--podotýkam.Takže čo je to za ženu?Matku???
Ty so svojou matko obmedz kontakty,neber telefón a ak sa stretnete na rovinu jej povedz,že ak nezmení svoj postoj a neustále ti bude niečo vyhadzovať na oči,že kontakt stopneš úplne.Je to tvoj život a záleží iba na tom aby si bola šťastná.Si dospelá a svojprávna,tak nech ťa nechá žiť.