PRVY SEX

Príspevok v téme: PRVY SEX
neskuseny

Som chalanik mam 18 rokov, tesim sa na svoj prvy sex s mojov patnerkov sme spolu velmi zalubeny a slubili sme si ze na nase vyrocie 2 rokoch si dame nas prvy sex, ale kedze som neskuseny , tak by som cchel odvas poradit ako to vlastne prebieha alebo nejake rady. Ked pouzijem kondom , mozem jazdit az kim nebudem hotovy alebo prdtym ho mam vybrat? Za Vase RADY VAM DAKUJEM!

moma

A hlavne pouzite lubr. gel. Dost to pomoze. Mimochodom, neviem ako ostatni, ale mne sa milovanie bez kondomu paci o 100 % viac ako s nim.

MrScarlet

Asi takto: ak ju "nerpalis"bude ju to boliet s cimkolvek. Hlavne pomaly. Maj kondom+po ruke nejaku vreckovku(pre jednoduchsie odlozenie kondomu).Pri predohre pouzi aj prsty, jemne, nezne, nech sa trosku roztiahne, az potom "princ". Hlavne sa jej vela dotykaj a necakaj, ze bude mat orgazmus. Hlavne sa na nu sustred a nebud sebec(verim, ze nebudes, ale cita to tu viacero ludi :P )

ericenka

To ze by to bolelo viac s kondomom ako bez je teda riadna blbost.Kludne pouzi kondom to na veci nic nezmeni.To ci ju to bude boliet zavisi od uplne inych veci a nie od formy ochrany ktoru pouzijete sak rozmyslaj troska.Co by malo holku na kondome boliet?My s partnerom pouzivame odjakziva kondom a je to uplne v poriadku.

otázka

4:caf: prosím ta, možem sa ta nečo spýtať?to ked bude dievča mať prvý sex tak to bolí s kondomom?ta vážne?je lepšie prvý raz pri odpanovaní bez kondomu?

ROSANGELICA

ja som uz mala prvy sex len teraz,ale pouzili sme kondom,doveruj ,ale preveruj,ale akosi to nevyslo,nedostal sa do mna

neskuseny

Ano Mrazik to mas pravdu stym stebov suhlasim lebo uz sem tam problemy preto suuu.le nemoze byt vztah celkom ruzovy treba aj hadky obcas

mraz

hlavne si to velmi neplanujte- skus to urobit mimo toho ako sa dohodnete, inak povedane urekvap ju, ja som si to strasne planoval a uz tri krat nam to z holkou nevyslo(zaciatky su velmi tazke)a to sme strasne chceli,uvidis ake budu s tym preblemi

neskuseny

Ochranu urcite pouzijeme.. pozname sa uz 2 roky a je to medzi nami skvele.No trocha sa obavam ze moj princ bude maly .. ale ona mi hovori ze hoci by som ho mal 1 cm tak ma bude stale chciet ale ja sa citim kuscik divne..

neskuseny

Mozno to ani nespravime a budeme cakat dlhsie.. ja ju do toho necchem nutit , a kondom radsej pouzijeme predsa len istota je istota

xy-ka

no to hej ale žeby dopadli ako moja jedna kámoška, že obaja sa dali na to po prvé a bez ochrany..potom šla na potrat..ak pôjdu pomaly a nie na sucho tak nevidím problém ani v gume..veď sa nepoznajú deň či dva..