Da sa otehotniet ak mate sex pocas menstruacie bez ochrany?

Silvika22

Ahojte chcela by som sa dozveďieť z partnerom som mala nechranený styk na začiatku mesiaca som mala sm 6 dní lo skončený ms preslo zhruba3dni a tak som mala sex po 2tizdnoch v tom istom mesiaci som dostala ms ale iba 2dni tenntretý den som iba spinila uz su to 4tiždne a normalni ms mi meská už5 dní a tak neviem ci som tehu ... Len tak tak že stihol vitiahnut von mam bolesti pod bruskom a vytok čiry a hustý ako žele ...ale sopeľ prosim porate mi co to moze byť Ďakujem vopred

Barbi22

Ahojte! Chcela by som sa spýtať, s priateľom sme mali sex v posledný deň menštruácie, ochranu sme mali. Ked si dal dole kondóm (do ktorého sa urobil) neviem z akeho dôvodu sa tam dole chytal a hneď, bez toho aby si umyl ruky, išiel robiť mňa. Chcem sa spýtať, pretože sa moc v týchto veciach nevýznam, aká je pravdepodobnosť že otehotniem?

Laurora

Krasolienka, kolko mas rokov? Ako dlho sa snazite? Ovulacia je bud v strede cyklu alebo hned po menstruacii... ak sa par snazi 1 rok alebo rok a pol, podla mna je to este v pohode, ak dlhsie sla by som s partnerom aj k lekarovi ci je vsetko v poriadku... Vela vsak robi psychicka pohoda a malo stresu, stres robi s ludmi velmi vela, fakt :)

KRASULIENKA58

Ahoj chcela by som sa spytat velmi by sme chceli babetko ale nedari sa nam . tak sa chcem spytat ze kedy je najpravdepodobnejsie ze otehotniem?

KRASULIENKA58

Ahoj chcela by som sa spytat velmi by sme chceli babetko ale nedari sa nam . tak sa chcem spytat ze kedy je najpravdepodobnejsie ze otehotniem?

sanny19931

Je veľmi nepravdepodobné, aby žena otehotnela počas menštruácie, čo vychádza už len zo samotnej fyziologickej konštrukcie hormónov ženského tela. 1. Menštruácia znamená, že vajíčko, ktoré sa cca 14. deň cyklu uvoľnilo vo vaječníku a putovalo vajcovodom do maternice a čakalo, kým bude oplodnené, oplodnené NEBOLO, tým pádom sa zmení hormonálny pomer a spustí sa krvácanie, ktoré vajíčko vyplaví z tela von. Za tých 28 dní trvania zrenia a putovania vajíčka sa zrenie ostatných vajíčok vo vaječníkoch zastaví! (takže žeby vychádzala ovulácia niektorým ženám na menštruáciu je šanca asi 1 k nekonečnu, hormóny to jednoducho nedovoľujú). 2. pre uchytenie vajíčka v maternici musí byť aj maternica určitým spôsobom pripravená na uhniezdenie tohoto vajíčka, čo je už v období menštruácie veľmi nevhodné prostredie na takýto proces. 3. hoci je fakt, že vajíčko sa môže vyplaviť von z tela v prvý, druhý, ale i posledný menštruačný deň. Popísané sú ojedinelé prípady otehotnenia aj počas menštruácie. Inak je to naozaj zriedkavé. No ale môže sa všetko a nemusí sa nič...(a len tak mimochodom, vôbec nič spoločné to nemá s vyplavovaním spermií menštruačnou krvou alebo teóriou, že u žien neužívajúcich HAK je riziko otehotnenia veľmi vysoké. Naopak, je veľmi nízke). Asi toľko k tomu.

simulik

Ahojte, chcem sa spýtat, s partnerom plánujeme miminko. Je možnosť že otehotniem hneď po skončení menstruacie?

sususu

ako pise Lulita, ma pravdu...bez ovulacie to nejde...ale... uz som to tu niekde pisala ze spermie vedia prezit v zenskom tele aj 3 dni takze ak je to pred koncom menstruacie, tak je mozne otehotnenie pretoze dni PO menstruacii su najplodnejsie...