celkova anestezia pri trhani zubov

m25

ja by som tiež šla k zubárovi, keby sa to robilo pod celkovou anestézou ..inak tam ani nevkročím a už je to šiesty rok, naposledy to bol velmi zlý zážitok a odvtedy mám strach tam ísť. .

bieli

Slumpietka prosim ta kde ti robyli zuby takymto sposobom a kolko si platila mam problemi a velmi by si mi pomohla dakujem za odpoved

xdanielax

podla mna je hlavne zbytocne zatazovat telo celkovou anesteziou. Uz aj lokalka je "sila". A fakt nic necitis, okrem tlaku.

Eva531

Na Slovensku je len velmi malo zubarov, ktori to robia. Ak nemas nic proti Bratislave, robi sa to napriklad tu: www.zubnaprax.com Osobne skusenosti s tymto stomatologickym centrom nemam, nakolko v mojom pripade nepokladam za potrebne dat sa uspat pred opravou zubov, ale injekciu na strpnutie si vypytam vzdy a tu mi moze dat hociktory zubar. Ale dufam, ze ti tento link pomoze a aj viacerym, ktori maju zaujem o takyto druh osetrenia.

ververka

okrem toho je potrebna pritomnost anesteziologa. takze ak tvoj lekar nema statnicu z anesteziologie, musi ho prizvat.
plus treba spravit vysledky z interneho vysetrenia a podobne, takze to naozaj nie je len tak ze dojdes a mas. mnoho lekarov to bohuzial nerobi, ale mozu ti napriklad dat tabletky na upokojenie, proti uzkosti a podobne.
drzim palce