Chapec v pruhovanom pyzame

danielita5

Mne sa veľmi páčia filmy z obdobia 2. svetovej vojny. Ja osobne odporúčam hlavne holandský film Čierna kniha. Potom dobré sú aj Pianista a Schindlerov zoznam.

Janulik33

NO ved to. Na jeho fanatizmus a zaujatost proti zidom vlastne doplatil jeho vlastny syn o kt. prisiel.
Zaujimave bolo, ze aj ked maly Bruno netusil co je koncentrak a co sa tam robi, aj napriek tomu ako mu vstepovali do hlavy ze zidia su zli, si spravil napokon svoj vlastny nazor. Ostal kamarat so zidovskym chlapcom. Inak, strasne mi ho bolo luto. Hlavne, ked ho po dlhej dobe Bruno konecne videl a on mal dobitu tvar. A ked sa mu Bruno ospravedlnil za to, co mu sposobil a on suhlasil, ze ostanu aj tak kamarati. Perfektne to tie decka zahrali.

kdejeIQ

Ja som ten film videla snáď už desaťkrát :) Krásny - páči sa mi ako tam je ukázané to naivné a nevinné vnímanie detí - ako oni vnímajú také svinstvá, zo všetkého si vedia urobiť hru. A najlepší bol ten paradox, že nacistickému "vodcovi" zomrie jeho vlastný syn v plynovej komore.
Vždy upustím slzu.

Deee

tusim som to videla na HBO, je to ten, ktory konci v plynovej komore s oboma chlapcami zidovskym-v tom pruhovanom pyzame i nezidovskym? zaujal ma