SOM PRED PôRODOM A NEVIEM ČO MA ČAKÁ !!

Príspevok v téme: SOM PRED PôRODOM A NEVIEM ČO MA ČAKÁ !!
majulka1

Ahojte všedci na tomto serveri. Chcem sa opýtať rodičiek na ktoré to prišlo doma aké pocity to majú byť. Ja som síce druhorodička, ale prví pôrod som mala v nemocnici a vyvolávaný. CHcem preto vedieť ako sa mám správať v situácii keď to príde a ja budem musieť utekať do pôrodnice. Vôbec netuším o aké bolesti má íjsť alebo ako to v kľude domova má príjsť. Ďakujem

ethel

Majulka,to kôli tým detičkám nepustia,aby neochoreli.Po pôrode sú velmi citlivé.Predstav si,že by prišiel za tvojou spoluležiacou uprskaný manžel a ochorela by tvoja bábika.Možno keby si si priplatila nadštandard...

majulka1

Terezka, som z malého mesta blýsko PL hraníc a mám do nemocnice peši tak 15 minút,možno ani nie. Ale chcem vedieť či je ešte na Slovensku taká pôrodnica ako tu že nikto nemôže píjsť na návštevu ani vlastný ocko na izbu? Tu to tak je a mne to prekáža. Návštevy môžu prijímať pacienti iba na chodbe ale bábo vám nedajú vziať. Odpisujte!!

steffi

majulka1 tak ja som nespala celu noc co ma som citila take jemnejsie kontrakcie ale ostala som dom este celu noc a aj den, manzel isiel do prace ja som ostala doma niekedy uz som poitovala take silnejsie kontrakcie ale preslo to na cas prezliekla som postelne vraj to pomoze take ponatohovanie, este som zasla do obchodu, poupratovala som a poobede uz som volala manzelovi nech sa ponahla ze uz som zbalena do nemocnice:)))
ked priesiel este som mu uvarila kavu sebe capucino, osprchovala som sa namalovala vyvonala a isli sme :)))
do porodnice sme dorazili o 16:00 a maly sa narodil 10 minut po polnoci:)))
este som mohla byt kludne doma aj do 21:00:)

orešanka

Myslím, že ak si už rodila, tak kontrakcie spoznáš. Je to ako silnejšie menštruačné bolesti a pôrod neprebieha zas až tak rýchlo. Keď ich dostaneš vyberieš sa pekne do nemocnice, radšej počkať tam ako porodiť po ceste. Ja som sa cítila divne, bolo mi zle akoby ťažko od žalúdka, mala som ísť v ten deň na kontrolu do nemocnice tak som išla radšej skôr. To bolo o šiestej ráno a malý sa o 11 narodil. Ale samotné kontrakcie som dostala až okolo 9 hodiny. Držím palce a nech ste zdraví.