Láska,som na dne, vstať ? :(

Príspevok v téme: Láska,som na dne, vstať ? :(
ema789

Ahojte, velmi som sa zalúbila do jedného chlapca, poznám ho už roky. Vyzeralo to velmi nádejne. Písali sme si krásne SMS-ky,chatovali sme si , občas zašli von, boli to najkrajšie chvíle mojho života. Lúbili sme sa , ale nikdy sme si nepovedali že : si moj frajer/frajerka ..
Bolo to také čarovné , hoci oficiálne to nič nebolo. On sa však zahladel do mojej kamarátky a teraz si s nou píse,boli uz aj von .. a ja strasne ziarlím , hoci to absolutne nedávam najavo :/ :( MILUJEM HO , lepšieho už nenájdem , ja ho strasne milujem !!... Môžem ho ziskať späť ?? ..

ta3

Ema, Sweater ma uplnu pravdu, je to tak, sance sa musime chytit a nie ju nechat preklznut pomedzi prsty, city ineho nemozes znasilnit, ale tie svoje mozes dat jemne najavo, ked nieco chceme, nemozeme len necinne cakat, musime sa o to trochu aj posnazit, pecene holuby same do ust nepadaju a titulu Tvojej temy, pravdaze ak sme na dne, musime vstat, na dne je skaredo, neda sa tam prebyvat, tak inej moznosti, ako vstat a ist dalej, ani niet, tak hore hlavu dievcatko

sweater

ono ani v zivote to tak nemusi fungovat, ze vsetko nechavas plynut, a ide to smerom akym ty chces, obcas treba veci postrcit aby sme nieco dosiahli :-) a obcas ked to postrcenie nestaci tak ich tam aj pekne dokopat :-) ale to dokopanie na toho chalana neskusaj :) volil by som taktiku postrcenia ( povies mu ja neviem, ze je ti s nim dobre, ze sa ti paci ze ho mas rada, ze chces nieco viac, ale to ze ho milujes si nechaj asi na neskor, aby sa nevyplasil) a uvidis ako sa to vyvinie :) snad ti to vyde...

ema789

Dakujem sweater asi máš pravdu :)
Doteraz som vsetko nechavala na nahodu a vsetko mi vychádzalo , ale v láske to tak nie je : :-(

sweater

to je chaby argument, ak chces byt v zivote spokojna, obcas preto musis aj nieco urobit, prekonat sa... proste ked nieco chces, posnaz sa, ak to nahodou nevyde, aspon si mozes povedat, ze si preto nieco spravila..

sweater

ale neboj, existuju aj lepsi, a nechapem, ved preco mu nepovies co citis? alebo ja neviem, co nieco nespravis a len sa ticho prizeras a vo vnutry trpis?