intuícia- šiesty zmysel

Príspevok v téme: intuícia- šiesty zmysel
minie mini

V poslednom čase mi stále niečo vnútri nahovára že môj priateľ niekoho má. Neviem to priamo ale mám taký pocit ktorý je dosť silný, možno občas keď príde na víkend domov urobí niečo čo ma o tom len utvrdzuje tak som sa ho to na rovinu spýtala či niekoho má alebo už somnou nechce byť, na čo mi odvetil že mi šibe. Býva na policajnej ubytovni a už ani cez týždeň nechodí domov, vraj šetrí a ráno musí skoro vstávať. Mám dať na moje pocity alebo len preháňam, v živote som už takýto stav mala a neskôr sa ukázalo že to bola pravda. Aké máte skúsenosti s intuíciou.

simone12358

Ja uz som tiez podobne zazila a bola to paranoja..aj ked vsetko nasvedcovalo k tomu ze ma niekoho ineho.byvali sme od seba 4 km a boli sme spolu ledva raz do tyzdna aj to len na chilku,ziaden sex...dokonca ked som sa rozpravala o tom s mojou rodinou kamaratkami a blizkymi mi dali za pravdu ze asi fakt niekoho ma(lebo poculi len jednu verziu, to tak byva) nakoniec vysvitlo ze mal problemy doma a vela prace s ktorou si nevedel rady.

od tohto momentu sa spolieham aj na FAKTY ktore su tiez dolezite netreba sa spoliehat len na intuicii ktora sa fakt moze prehlbit na paranoju alebo ziarlivost ako to tu bolo uz spomenute ako aj v mojom pripade a teda vobec na to nie som hrda :( lebo jedine co som vyvolala v partnerovi bolo sklamanie ze mu neverim a trapilo ho to.skus pockat a uvidis.ako sa hovori bozie mlyny melu pomaly ale isto alebo po case vsetko vyjde najavo.

GiovanniX

intuicia,tusak,funguje aj u mna,ked si vravim ze aaaa,ze isto nie je taka,tak nakoniec zistim,ze dobry som mal tusak.

danielaaa

ja som na intuiciu dala,vzdy som doverovala, teraz som preverila, podotykam prvy krat v zivote a ahahooo problem bol na svete

ta3

je pravda, ze si nesmieme pliest intuiciu so ziarlivostou, osoby so sklonmi pre ziarlivost casto si myslia, ze druha strana niekoho ma, ale to nie je intuicia, to je vyplod ziarlivej fantazie, alebo ak mame malo sebavedomia, aj vtedy nas mozu prepadat taketo "intuicie", mala by si sa poznat natolko, ze vies rozpoznat o co vlastne ide, ci ide o prirodzenu intuiciu alebo Tebou vyfabrikovanu, ludska psychika a vztahy su velmi zlozite a len vtedy sme zreli pre vztah, ked pozname sami seba, ked sa mame radi, ked si verime, ked vieme co cheme atd, inak je to potom iba tapanie, neistota, obavy, co urcite nepomaha budovat pevny a zdravy vztah

Slobodna

ako tu už bolo napísané, nemusí to byť intuícia ale tvoja paranoja. A to, že sa ti to potvrdilo už pred tým- nemyslíš, že svojim myslením si neveru privolávaš? Ak niekoho z niečoho upodozrievaš, tak to nakoniec urobí- doženieš ho k tomu.

Janulik33

Presne tak. Pozor na zamienanie intuicie s paranojou, kt. byva casto spojena so ziarlivostou.
Ked intuicia v prvom pripade sa potvrdila neznamena, ze tomu bude tak aj teraz.