Je naozaj trochu kíl navyše hrozný problém?

Príspevok v téme: Je naozaj trochu kíl navyše hrozný problém?
sussiee

zaujímalo by ma, ako chlapy naozaj vnimaju zensku postavu... ci sa im naozaj pacia tenucke postavy nosiace velkosti xxs... ja sama som trosku pri sebe, nie som obézna, no nemám primeranú postavu.. snažím sa tých pár kíl dať dole, ale velmi sa mi nedari..

vôbec si tým pádom neverím, nedokážem robiť takmer nič, pretože stále mám v hlave len to ako si každí určite myslí, že aká som trápna a tučná a neviem čo všetko :( dosť mi to znepríjemňuje život

veľmi by ma teda zaujímalo ako to videa ostatní... či je to až také hrozné,ak žena nie je vyslovene štíhla...

RNG

Tuk pod kzou je potrebny na hladku kozu a tiez zdravotne ako zasobaren energie v pripade mikrobialneho utoku aby malo terlo rezervu a vedelo lepsie odolavat.
Moja mama vzdy hovorila, "pokial tlsty schudne, chudy zdochne" a poznala to z praxe, prezila vojny a viralnu epidemiu v roku 1918. Nakoniec zenske telo musi byt na hladkost pokozky a udov mat trochu toho podkozneho tuku, inac zeny vyzeraju ako muzatky-s vyrysovanymi svalmi a vystupujucimoi cievami. Brr! Teda aspon z moji zastaralych nazorov na zensku postavu.

beskyd

to je dost zlozita vec ci su povrchne vztahy potrebne alebo nie podla mna:) podla mna ak obe strany su uzrozumene s povrchnostou toho vztahu tak je to ok, drviva vacsina ludi aj tak nie je milovaniahodna v tej emocionalnej rovine. a ak je vztah zalozeny na fyzicne tak musi ist aj o postavu..

jajka001_

hehe a este by som chcela dodat ze co sa tyka vahy tak to riesia skor baby ako muzi, v praci su dva typy bab - tie ktore to riesia a tie ktore to neriesia - z tych ktore to riesia : pre chudsie som tucna svina a pre tie tucnejsie som chuda svina :DD

jajka001_

no nemozem sa stazovat co sa tyka muzov to by som klamala, mam to co som chcela mat a nepoznam tie smutne pocity mnohych inych bab ked su odmietane, na druhej strane si myslim ze pokial si dvaja rozumeju a maju sa radi tak o vahu nejde, povrchne vztahy aj tak nie su potrebne, teda ze tie baby si mozno myslia ze ide o vahu a v skutocnosti nejde alebo ten chlap je proste nevyhovujuci bez ohladu na vahu.

jajka001_

hej myslela som si :)
ano, nebyt medii, tak som nadalej ubohe vychudnute dievca a tie vahovo vyssie su riadne zenske suce na riadnu robotu, cize plnokrvníky ako sa patri :D

beskyd

:) sak prave, ze ked mas pristup ku vsetkym typom tak si mozes uplatnit svoje preferencie a vyberat si co sa ti paci, ked si ohladom pristupu k jednotlivym typologiam postavy limitovana tak sa lahsie stane ze tvoje predstavy ostanu len v rovine snov.
.
hmm, ber to tak ze som len testoval tvoju konformitu v nadvaznosti na tu minulu temu:) ale aj tak som presvedceny ze nebyt modneho priemyslu tak sa vacsina moletiek (ak nie su vysloveny extrem od 120 vyssie pri normalnej vyske) citi uplne spokojne tak ako tomu byvalo v minulosti.