príšerne svrbenie

Príspevok v téme: príšerne svrbenie
flash

Dobrý deň, už asi 4 den ma príšerne svrbí vagína, tak som si kupila v lekarni na mykozu prípravky co mi zabrali. Včera som sa ale pozrela dole, ze ako to tam vyzera...a nasla som si medzi vchodom a klitorisom taky krvavý kruh, ktorý ma neskutočne svrbí...neviem co to je? Hygienu dodržiavam 100%, stále sa umývam...priatelmi je verný a ja jemu..Neviete co by to mohlo byť? Doktorke pojdem ale až o pár dní, ked bude cas.

tigi

Ten gynekológ bezpodmienečne a ihneď.Inak na intímnu hygienu používaj len mydlá na to určené (napr.Laktacyd, tuším sa to tak volá, je dostať v drogériách aj lekárniach). Obyčajným mydlom si hlavne pri prehnane častom umývaní ničíš ochranné látky a ľahšie potom dostaneš nejakú pliagu.

moon_driver

v kazdom pripade je NUTNE navstivit gynekologa, aby spominane stadium ochorenia nepreslo do chronickeho a toho sa zbavit je niekedy nemozne.
.
Zenskych ochoreni je strasne vela, ale na kazde existuje liek. A nejde o to ci ti je priatel verny..... po dlhej zime moze byt u kazdeho cloveka oslabeny imnunitny system, ktory potom uz nedokaze likvidovat choroboplodne zarodky, ktore su vsade a pomocou imnunut. systemu likvidovane