majú ma omylom za lesbičku

Príspevok v téme: majú ma omylom za lesbičku
blueee

ahojte,
mám taký dosť veľký problém..začína mi to dosť liezť na psychiku..už sa mi parkrát stalo, že ma niekto označil za lesbu, pričom to tak nie je..hovorí sa, že lesbičky a gejovia sa dajú spoznať, že je na nich "niečo iné", správanie, vyjadrovanie, celkový prejav..a priznám sa, že som trošku iná...mám iný spôsob reči, vyjadrovanie, vyžarovanie a občas je môj prejav až príliš sebavedomý a inteligentný..raz ma jeden chlap z diaľky pozoroval a povedal mi, že mám lesbické fluidum..hrozne ma to urazilo. na pohľad som normálna pekná baba, o svoj vzhľad dbám niekedy až príliš, pracujem na sebe aj duševne..a v mojom veku už mám jasno..ženy ma vôbec nepriťahujú ale moje vzťahy s mužmi sú fakt komplikované..avšak koho vzťahy dnes nie sú..tiež má niekto problém s takým blbým onálepkovaním ?? ako to riešiť,aby mi z toho nepreskočilo?

podobne

som podobny pripad, ale najblizsie okolie ma dobre pozna a takto ma mozu oznacit jedine taki, co ma nepoznaju...a takych mam taaazko na haku :D:D:D vobec si z toho nci nerobim, a aked ma tak posledne oznacili chlapi (za to ze som ich odmietla) tak som im povedala ze nie som za co ma maju ale ze pri nich ziadna normalna zena nemoze mat chut ked su taki drzi a bezohladni ze to takto zene tresnu aj s opovrhnutim (fakt boli drzi!!!) inac by som nereagovala az tak ... nic si z toho nerob a ak mas aj krasu aj intelekt, tak bud rada, kto by nechcel oboje ? :) ...jedneho dna ta zacne lovit chlap ktory bude isto chciet peknu aj mudru, to bude ten spravny, tak neries nespravnych :) vela stastia ti zelam! :)

ta3

Blueee, myslim, ze si dost inteligentna na to, aby si sa nad nieco take povzniesla a vobec ma neprekvapuje, ze mas s muzmi komplikovane vztahy, pekne a inteligentne to spravidla maju s muzmi tazsie lebo na vyjadreni Balquissa bude nieco pravdy, k tomu iba jednu poznamku, ano, muzi by chceli inteligentne zeny, ibaze hacik je v tom, ze vacsinou si na ne netrufaju, neviem ci zo strachu, ze neobstoja, ci z pohodlnosti

lost

fluidum

to je vyzarovanie

nieco ako aura? to potom musel byt ale pripad :D

ani wikipedia nema fluidum zadefinovane, ach jaj.

ja som cast oza "gaya" ale paci sa mi to, aspon mam od ludi pokoj.

Adam poradil spravne :) ignoracia to isti, respektive - to na com naozaj zalezi je tvoj pocit, ak sa necitis na to co ti hovoria ze "si" tak hold nechapem ako mozu poznat teba lepsie ako ty sama..

Balquiss

Celkom jednoduche to odovodnit. Ak je zena pekna a navyse inteligenciou presahuje muza.. je jedine lezba, kebyze si hlupa oznacili by ta za pipku..:D v podstate ani sami muzi nevedia aka zena ma byt aby nebole lezba, aby nebola pipka, aby nebola zanedbana feministka.. sami nevedia