Prírodný liečitelia - kožné ochorenia

sandy123

nas maly bol od 3 mesiacov vyhodeny a to som ho kojila, uz som nejedla skoro nic a nepomohlo. tak som to skusila s panom dedikom, dal mi bylinky co som pila par kvapiek kazdy den a maly to dostaval cez mlieko, pretoze mladsie deti ako rok nelieci. A fakt dlho nic, ale povedala som si ze su to bylinky tak ked nepomoze a neublizi a asi po 7 mesiacoch nam to zmizlo z jedneho dna na druhy. Neviem ci to bolo z kvapiek alebo vyslysane motlitby ale nam to pomohlo. A az taky biznis si z toho neurobil kvapky stoja 3 alebo 5 eur uz si napamatam a je to na 3 mesiace. Ved to je nic. Maly je uz uplne fit a papa vsetko len pod kolienkom mu ostalo par vyrazok a rozmyslam ze este za nim skocim a skusim dat malemu. Takze naozaj co sa tyka byliniek, je to dlhotrvajuce, min. pol roka.

andrea1111

myslim, ze kto ma problem s koznymi chorobami by mohol vyskusat liecbu u dr. albertovej, jeden pribeh o konkretnej liecbe ekzemu u nej sa tam da precitat na jej webovej stranke. da sa to najst na internete.

štefi

Simeon bol už 3 x pri psychiatrovi ale nezabralo. Dedík je o ničom ,ako väčšina liečiteľov. Všetci tvrdia, že majú schopnosri od boha a nevedia, čo za to pýtať...bol som za tým čo lieči lopúchami, vyšlo ma to na 50€, čo som mal robiť keď som šiel za ním 400 km - sám je chorí ako simeon. Obrátil som sa na liečiteľov čo beží na Tv doma. Toho liečiteľa, ktorého som chcem ani ma neprepojilo!!! a prišiel mi účet 80 €!!! takže som už preliečený aj vyliečený!!!Nečudujem sa, že tie čo to uvádzajú sa smejú ako piče - vedia ako ľudí ošklbať...ja som už prešiel celé československo a trápim sa od augusta 1986

Matúš_

Odstráň z tela jedy, obvykle kovy či antibiotiká, dobre jedz, aj cerstvu zeleninu a ovocie, dopln par gramov vitaminu C a B-komplex forte. A vsetky choroby zmiznu. Telo je jeden celok. Liecit sa ma ako celok. Liecit jednotlive choroby nema zmysel. Choroba je dolsedok zhorseneho stavu tela. Byva oslabena imunita. Treba zosilnit imunitu.

petra455

ale poznam otvor si stranku dr natura kup si sadu colonix a pomoze ti mne pomohla vsetko sa zacina zlou latkovou premenou a z toho su vselijake kozne choroby aj ja som mala problem vyhodili sa mi okolo oci cervene flaky ktore na dotyk dost boleli bolo neesteticke zmizli len ked boli nakremovane lekarka povedala je to zlou latkovou vymenou predtym som ich nemala z nicoho nic to zacalo a tak som sa rozhodla si urobit ocistu organizmu criev. nehovoriac o tom ze lekarnicka ma upozornila na vedlajsi ucinok kremu poskodzoval nadoblicky.

vylieceny555

Niekdo z vas tam mal uplnu pravdu Dedik ma dlhotrvajucu liecbu ja som ku nemu tiez chodil kazdemu dava kvapky na imunitu nie je to zle ale niekomu to nezabere.Najlepsie na ekzem co existuje je more,este raz opakujem iba more prelieci kozu vzdy minimalne na rok mne nic nezabralo iba more.A okrem toho sa treba stranit cokolad a kysleho a prechladnutia a najlepsie je si dat vybrat mandle.