Kolko sa da schudnut korculovanim?

Príspevok v téme: Kolko sa da schudnut korculovanim?
jennie

ahojte..rozhodla som sa, ze si spevnim postavu, pretoze moje stehna a zadok uz nie je to co kedysi. jedine co ma bavi je korculovanie a plavanie a nie je to ani financne narocne ako ine sporty. stravu som si upravila, cize malo by to ist lahsie.chodi niekto pravidelne korculovat?kolko a za aku dobu ste schudli?kolko km prejdete??

kilecko

Ano korculovanim sa da velmi dobre schudnut hlavne zo stehien a zadku ,mne sa to podarilo pred 3 rokmi a aj ked uz teraz nekorculujem tak mi nohy zostali pekne schudnute a to uz mam svoje roky.Chodila som vzdy ked neprsalo a mala som taky svoj okruh ktory trval 1 hodinu ,treba to urcite vyskusat.

korčulovanie

Ja odporúčam korčuľovanie praktizovať každý deň,keď neprší.Zo začiatku , kým si zvyknete treba prejsť na korčuliach 1 až 3 km denne.
Postupne pridávať.
Na začiatok si netreba nadstaviť vysoké tempo . Treba také tempo aby ste prešli svoju naplánovanú trasu bez oddychu.
Po polroku každodenného korčuľovania ,by ste nemali mať problém prejsť na
korčuliach za 1 hodinu 10 -15 kilometrov ,bez oddychu.

Genesis

rozhodne sa korčulovaním schudnúť dá :) ... ja som korčuloval 2 x do týždňa 45 minút a schudol som v priemere 1,5 kila do týždňa

problém bol ten že ja som nechcel chudnúť a dokonca nepomohlo ani to že som jedol vela a dával gainer pred aj po korčulovaní

takmer všetko je len genetika to ako vypadáte, akú máte bazálnu hmotnosť, akú máte inteligenciu a schopnosť učiť sa, akú máte adaptabilitu na stres akéhookoľvek pôvodu, to či ste príťažlivý pre druhé pohlavie, imunita, zdravie - jednoducho tie najdôležitejšie veci ktoré majú vplyv na celý život neovplyvnite teda váš v plyv na ne je nedostatočný.

tým som chcel povedať že každý z vás bude na korčulovanie reagovať inak .. kdežto niekomu naozaj zmohutnejú nohy :) tak iný môžu riadne schudnúť

čo sa týka chudnutia odporúčam tieto aktivity:

1. skákanie na švihadle bez švihadla
2. eliptický trenažér
3. korčulovanie

bohužiaľ tuk sa lokálne odbúravať nedá takže pokial chcete schudnúť len z nôh alebo zadku tak na to zabudnite .. počítajte aj s tým že budete chudnúť celkovo takže rohodne aj z pŕs

JankaaaaB

aj ja som začala s korčuľovaním...neviem presne čo a ako ale určite aspoň trikrát do týždňa hodinku-dve aby to malo nejaký účinok :-)

gogo_inka

tak isto si idem kupit korcule pocula som ze je to vyborny sport na zadok a nohy, tak uvidime, len by ma zaujimalo kolko krat do tyzdna a ako dlho by ho trebalo praktizovat:)