Jablčný ocot

M10

Ahojte, chcela by som skúsiť jablčný ocot ale videla som viac druhov a neviem ktorý si vziať :) Chcela by som schudnuť a čítala som že veľa ľuđom pomohol Odporúčili by ste mi ho a ako je najlepšie ho brať?

tanjaga

Aké sú niektoré premúdrené v tejto diskusii.. ona sa zasmiala, keď videla, že je napísané na jabl. octe na chudnutie a že vraj schudneš len cvičením..asi ťažko, keďže poznám dosť ľudí, ktorí cvičia pravidelne, stále sa hýbu, doslova, a stále sú rovnakí, nemôžu schudnúť ani gram..a naopak poznám ľudí, ktorí sedia na zadku, nič nerobia, vozia sa všade autom a sú štíhli..a športovanie im tiež nehrozí.. také niečo ako metabolizmus niektorým asi nič nehovorí, ani stres napríklad, ktorý tiež negatívne vplýva na tieto veci..

agartio2

Mne sa pozdava ten jablcny ocot z DM... stoji 1,79 za pol litra, ale je nepasterizovany, a tusim je aj v BIO kvalite.

Tynusa

Ahojte.

Tiež sa k téme vyjadrím. Brala som aj tabletky, no to je nula bodov, lebo ani sami nevieme, čo vlastne poriadne obsahujú. Mne nepomohli. Ale pred pár rokmi som začala užívať dve lyžičky jablčného octu do 2dcl vody a schudla som. Cítila som sa oveľa lepšie. Pijem ho aj teraz a môžem len a len odporučiť, ale v tekutej forme. Ocot stojí okolo 2€, ktorý ako, je to lacné a je to lepšie ako všelijaké prípravky na chudnutie, ktoré sú neskutočne predražené a nič nepomáhajú...