plastika krčku maternice

Príspevok v téme: plastika krčku maternice
ada1111

ahojte..pred týždňom som bola u gynekologa a zistil mi že mám na krčku maternice dve ranky, ktoré treba zoperovať a ako povedal on treba ich opraviť.10.mája mám mať výsledky cito,potom že sa dohodneme na termíne operácie. okrem toho mám zväčšenú maternicu o 5cm ako by som bola v treťom mesiaci tehotenstva a to nie som. a jeden váječník mám raz toľký ako druhý a okolo neho je cista, ževraj neškodná nejaká žltá tak povedal.s tou maternicou a jedným váječníkom povedal že to bude musieť isť tiež von ale až po tom krčku.mám 39rokov dve deti.prosím ak ste mali niektorá takéto alebo obdobné problémy ako ja tak sa mi ozvite.ďakujem:-)

ada1111

hej mám výborného gynekologa tak sa ani moc nebojim, dokonca nemienim ani marodiť.zaplátam to pečkami a dovolenkou.o týžden idem tak mi drž palce.:-)

ada1111

DIKY dkkjh
tie dve ranky mi ide zmrazovať ale okrem toho mi ide robiť plastiku krčka pretože ho mám "rozstrapkany".cito mám v poriadku ale aj tak mi odporúča opraviť ten krčok pretože už mám problemy pri sexe a bolí ma to potom...

dkkjh

Aj ja som mala ranky na krčku, tiež som si myslela, že ma pošlú na operáciu, že mi spravia plastiku. No nakoniec mi to len zmrazili a mám to teraz pekné.A už je to pekných pár rokov a mám s tým pokoj. No keďže píšeš o viacerých problémoch, tak to bude asi zložitejšie.Ak máš dobrého gynekologa, tak mu ver, on vie najlepšie čo a ako.