Žena - široké ramená - preč s nimi

pomocnica

Ahojte, ja ich mám tiež dosť široké, ale mám aj boky takže to nie je až taký horor. postava presýpacie hodiny!(celkom OK) no ale pokiaľ viem, ramená sa nedajú zmenšiť, pokiaľ na nich nemáte tuk, je to zvyčajne dedičné. tak neviem , skôr sa dajú cvičením zväčšiť! Krásny deň!

monikasss

široké ramená sú very gut...... ja mám tiež široký chrbát, teraz som si nechala urobiť prsia a mám krásnu symetrickú postavu a vyšportované chrbáty na ženách sú sexy si myslím. A pravda je že hocijaká žena sa s tým pochváliť nemôže len nesmie byť ten chrbát sádelnatý.

pompom

mne sa páčia široké ramená a široký chrbát u žien.vždy je krajšue ked hore si širšia ako dole byt širšia vzhladom k hornej časti.

ver mnohé ženy by to brali ja určite.Aj ked som bol azdravá teda chudá vždy ma trápilo že mám utle krátke ramená, ale vždy boli v harmmoniii z bokmi, lae velmi by sa mi bolo páčilo ak hore by som bola silnešia širšie ramaená ako dole.

ved ty to máš vlastne pekné ako trojuholnik máloktorá žena sa može s tým pochválit.

si predstav mnohé ženy nosia vypchávky aby boli sumerne k dolnej širšiej časti.

tvoj problem skor vnímam ako výhru ako problém

123456123456

Ja mám tiež podobný problém. Mám 16 rokov, peknú postavu, pekné prsia, zadok dobrý, aj brucho no občas keď necvičím také väčšie boky, ale tie zakryjem vždy, do tváre som pekná, teda chalani mi to hovoria, no chrbát mám taký širší. Ja som si to dovtedy nevšímala až neskôr mi to začal kamarát hovoriť že pekná som ale ten chrbát a potom som pochopila, že si nemôžem len tak hocijaké tričko obliecť. Ešte aj mávam z toho občas depky, ale už som si aj zvykla proste nedá sa s tým nič robiť treba si vyberať veci podľa toho či zakryjú ten chrbát, šály, najlepšie to zakryjú športové tričká, mikiny a podobne. Mne sa vôbec nehodia slávnostné oblečenia, tak to nenosím skoro vôbec. Ale tak málo ľudí sa nad tým pozastavuje veď keď je to genetické tak to tí rozumnejší chápu. Aj keď by som chcela tu nejakú plastiku, no asi by to bolo dosť drahé. Aj tak si myslím, že na tom nejako moc nezáleží :)

viktora

boíze to je hrozne s takymi postavami ja by som tiez radsej mala velku rit ako velke brucho a siroky pas a boky ziadne :/ horna cast tela je v pomere s dolnou o dostvacsia a najviac ma serie ze sa to zmenit neda.. mozno keby som schudla ale to sa mi tiez nedari.. uz zopar rokov sa snazim cvicim dobre sa stravujem jem vela zeleniny chcem schudnut na 60 kil ale nedari sa.. vzdy je to tak 2 kila max... neviem no.. aspon vam drzim prsty :D

Tany

Mám preto chudnem a cvičím :) a tiež mám trička z V výstrihom... no problém je že keď si kúpim košeľu tak mi je na bruchu voľná a cez prsia ju nezapnem :( a keď ju zapnem na bruchu ju mám ako plachtu široké hnusne fuj fuj fuj :d

lesia

A mas nadvahu? lebo ja som taka "normalna" baba, len vyzeram trochu nabuchane a mam pupcok..inac nohy pekne, pevne svaly, len z brucha mi nejde vobec schudnut a ramena sa snazim tlacit vzad, aby nevyzerali take siroke, len co z toho, ked ja mam aj hrudnik a chrbat siroky. Mam postavu nieco ako plavkyna alebo nieco medzi fitneskou a kulturistkou :D, len zo stihlejsimi koncatinami. A na oblecenie sa mne praveze osvedcili bluzky s V-vystihom, to opticky zuzuje, alebo saka. a tricka musia mat tiez co najviac vystrih do V.

Tany

Lesia ... tak ja mam v pláne ešte zhodiť nejakých 10-15 kilov... cvičím každý deň, chodím na korčule v zime snowboarding, plávanie.. tak uvidíme ako bude potom moja postava vypadať ... a trička na ramienka nosím normálne, aj obtiahnuté veci... šaty nosím len keď som doma alebo na dovolenke.. horšie je to keď si chcem dať košeľu :( to je hrôza

lesia

Aj Ja :) co uz.. teraz som trosku pribrala, tak sa mi spravili riadne pneumatiky aj okolo brucha a bokov, aj prsia a zadok mi narastli..tak pre zmenu vyzeram ako taky pavucik..len tie nozicky chude mi trcia..ale rozmyslam, ze zas zhodim tych par kil a radsej budem plochejsia, ale opticky uzsia. Velakrat rozmyslam o tom, ze radsej by som mala zensku postavu, chudy pas a sirsie boky a stehna, utly driek..radsej velku zadnicu jak toto..ani saty, ani tricka na ramienka..obtiahnute uz vobec nie, lebo to vyzera desne :(