Co to je???

Príspevok v téme: Co to je???
tili

Prosim o radu niekoho, kto ma s tym skusenosti. Uz dava mesiace som nemala poriadnu menstruaciu, je to skor spinenie ako krvacanie a niekedy mi ani nespini.Tehotna nie som aspon podla tehotenskeho testu. Mozno to suvisi s tym, ze som na zaciatku januara zobrala Postinor, ale brala som ho aj predtym a nic mi to nerobilo, len mi meskala menstruacia o niekolko dni, ale bola normalna.vahu mam na svoju vysku uplne normalnu a menstruaciu mam od 11r., teraz mam 22. Prosim, kto vie o co by mohlo ist nech mi napise. Dakujem

dikina

OK, postinor je rozhodne radikálny a neodporúčaný zásah do organizmu a najmä do cyklu, ale ak sa niečo prihodí a nie je istota, že nepríde holka do druhého stavu, rozhodne je to menšie zlo ako interupcia. Ja osobne som brala zatiaľ postinor asi 3x (pohlavne žijem 7 rokov) a nemyslím, že napáchal väčšie škody, ako keby som ho nevzala. Samozrejme, prevencia je vždy lepšia.

kuratenko

postinor účinkuje tak akoby tvoju maternicu a vaječníky kopol kôň!
sú podstatne lepšie preparáty ako antikoncepcia. len to vyžaduje zodpovednosť a treba ich brať pravidelne
napr. Yadin, Jenaine,

vodnarka

zacinam mat pocit ze sa tu postinor propaguje ako bezny liek a nikto sa nezaobera tym ake nasledky moze mat jeho opakovane uzitie asi by mal byt tiez na predpis

katika88

Dievca ty ten postinor uzivas akokeby to bola obycajna tabletka! ALe ved to sa nesmie tolko brat.Si si teraz dokafrala cely cyklus.To neuzivate ziadnu ochranu ze si to uz tolko krat brala?Pocula som pripady ked to baba raz vzala ale trikrat a za tak kratku dobu?Tak to je uz ozaj na zamyslenie.

loska

to nie je ale dobre ze si to mala uz viac krat urcite ti to rozburilo poriadne hormony a teraz si musis pockat kym sa ti to vrati do normalu alebo chod gynekologovi on ti povie co je pre teba naj.