Ako zistím, že je to láska?

esti

Rozhodni sa sama.Ak mas 25,urcite mas niaky ten vztah za sebou tak musis vediet ze vsade su niake rizika.Zalubit sa do sefa a starsieho o par rokov je dost tazke.Rozhodni sa bud stym vijdes na javo a povies mu co citis alebo sa na to vykasli.Ostatny maju pravdu,ze praca s robotou nejde dokopy a aj sef,ze nememu decku ani vlastna mat nerozumie.Mozno sa ti otoci chrbtom a mozno nie ale pokial sa neodvazis tak na to neprides a bude ta to zozierat.Inak to nezistis.

brunuska

Tiez si myslim ze si zamienas ochotu a milotu s laskou-naklonostou-bud rada ze mas mileho sefa.Nechci prist o pracu-myslim,ze je to len nedorozumenie z tvojej strany.

bugyna

hlavne sa s tym nikomu v praci nezdoveruj,stalo sa mi to tiez a kamaratka mu nieco naznacila a od vtedy som sa mu nepozrela do oci,prestal byt ku mne taky mily a neskor som dala vypoved,uz ma to preslo!Suhlasim s tym,ze pracu a lasku by sme nemali spajat,ak uz nie je neskoro..

ria 123456

Je starší odomňa o 9 rokov. Ráz mi povedal vetu: Ani vlastná matka nerozumie nemému dieťaťu. Ja som na to odišla a nič nepovedala.
Čo som mala robiť?

esti

Ach jaj tak to mas tazke.Zalubit sa do sefa...Aky je medzi vami vekovy rozdiel?Mate nieco spolocne,hobby,konicky?Ak on netusi ze k nemu nieco citis tak musis urobit prve kroky ty.

slusny_muz

Ria daj si pozor aby si si laskovaost a mily pristup nezamienala s naklonostou o Tvoju osobu. Mne sa to uz satlo v praci, spraval som sa milo, ustretovo, vzdy s usmevom...ale nemal som zaujem o vztahy ziadneho charakeru(ani intimne..).