zmeny menštruácie - stretli ste sa už s tým?

Príspevok v téme: zmeny menštruácie - stretli ste sa už s tým?
danielllla

dobrý deň, viem, že mi tu asi moc neporadíte a mala by som navštíviť lekára, ale rada by som bola, keby sa niekto, kto má už s podobným skúsenosti vyjadril: pred menštruáciou som nikdy nemávala žiadne bolesti len sem-tam trochu kŕče, ale minulý mesiac ma začal dosť výrazne pichať ľavý vaječník až tá bolesť vyrážala ku slabinám a týždeň mi meškala menštruácia, ale to ma neprekvapilo, pretože dosť často mi meškáva... to pichanie sa dosť vystupňovalo a potom, keď som už dostala menštruáciu samo od seba zmizlo, ale menštruácia bola slabšia ako obvykle. Teraz som dostala po 21 dňoch. Nikdy sa mi nestalo, aby som menštruáciu dostala skôr ako po 31dňoch.- veľmi ma prekvapila lebo som nemala žiadne zmeny nálad, ani prejedanie sa, ani kŕče, nič... čím by to mohlo byť? a tiež je dosť slabá, pričom ja mávam skôr silnejšiu, akože nie žeby mi vadilo, že už nemám takú silnú, ale prečo náhle také zmeny?

mataBB

to je individualne...niektori vysetruju cez konecnik a niektori nie...kazdopadne tam chod ak nechces aby to raz malo nejake nasledky, napr neplodnost a pod

danielllla

asi sa budem musieť odhodlať tam ísť.. ale keď som ešte panna bude ma vyšetrovať len cez sono? či aj cez konečník?

Laurina22

Toto som mala aj ja asi dva mesiace za sebou.To pichanie vo vajecniku,ktore prestalo po prichode menzesu.Bola som na vysetreni,lebo moj doky povedal,ze tam moze byt cysta a preto to boli,nastastie tam nic nebolo.Takze ak sa to bude opakovat,chod k lekarovi.