Hanblivosť u mužov

Príspevok v téme: Hanblivosť u mužov
Ayamaya

Kedysi dááávno, "za mladi" :), som riešila jedného chlapa, ktorý mi dal kopačky bez vysvetlenia cez telefón. A ja, hlúpa, som sa mu vtedy vtierala, vyvolávala mu a nahovárala si, že sa ku mne vráti a atď...A vtedy mi jedna známa povedala, aby som to nechala tak, že ak chlap chce, dokáže urobiť hocičo na svete, aby ženu dostal, ale ak nechce, tak nič ho neprinúti. Zdalo sa mi to rozumné vysvetlenie, začala som sa podľa toho správať a ušetrilo mi to kopec problémov.
Ale smerujem k inému...
Nedávno mi jedna kamarátka rozprávala o nejakom kamarátovi jej manžela, ktorý má už cez 30 a je tak veeeeľmi hanblivý, že si nikdy nenájde priateľku...pritom je dobrý, šikovný, milý atď...len je hanblivý...A tak, že sa ešte s jednou kamarátkou rozhodli, že ho dajú dokopy s nejakou ich známou. Ich konanie sa mi nepáčilo, ale nekomentovala som to. Len ma v tej súvislosti napadli slová tej mojej známej - že ak chlap chce, urobí hocičo...
A tak ma napadlo, či existuje fakt až tak veľmi hanblivý chlap, aby sa nedokázal prihovoriť žene, ak sa mu páči...Lebo mala som skúsenosť s pár hanblivými typmi. Možno im to nejaký čas trvalo, ale našli spôsob, ako sa "dostať" k žene.
Takže ja si myslím, že nijaký muž nie je natoľko hanblivý, ako si my ženy často nahovárame a preto sa ich samy snažíme "uháňať" :). Je to skôr o tom, že im ich stav vyhovuje, lebo keby niekoho chceli, je veľa spôsobov, ako osloviť ženu, aj keď je človek hanblivý.
To je môj názor.
Aký máte na to názor vy? Alebo skúsenosti?

Zabite ma

Ja keď oslovíme dievčatá tAk sa to skoro vždy skončí trapasom!
Ja už fakt neviem čo mám robiť asi budem len do smrti panec jako nejakí koko*
Ale vi ženy vravíte "naber odvahu" ale vi vôbec neviete ako to vlastne je
(Mám 14 rokou)
(Sry za gramatiku)
( Musím si o sebe že som lÁskaví milí a mám veľmi silné cíti som ešte aj priateľský)
(Ja už fakt neviem čo mám robiť)
Ja už fakt neviem čo mám robiť!

kail91

Ja som taký hanblivý a ešte viacm keďže trpím sociálnou fóbibou. Mám už 25 rokov a nemám priateľku a vidím to tak, že ani nebudem mať. Nie som schopný povedať nič pred ženou a ak sa mi tá žena páči, tak už vôbec, ani sa jej pozrieť do očí neviem. Som z toho sklamaný, smutný, sám zo seba a sebavedomie nemám doslova žiadne.

ali23

Proste si ti muzi neveria to je ten dovod. A nie hanblivost.
Stalo sa mi ze som poznala jedneho chalana dlho z videnia a potom som sa snim spojila cez fb a zacali sme si pisat a prva veta ktoru napisal bola ty taka zena nechapem ako ja by som ta mohol zaujimat. Tak posudte je toto hanblivost?

ali23

No tu sa skor jedna nie o taku hanblivost beznu, je to skor hanblivost v oblasti lasky a vztahov... poznam chlapov ze napisu zene vsetko aj sa stretnu a vsetko prekonaju sa... ale dalej to evedia riesit nevedia posunut vztah dalej aj ked je im s tou zenou dobre... Lebo im chyba sebavedomie v tejto oblasti, mozu to byt kludne sebavedomi ludia v zamestnani a pod. ale ako nahle ide o lasku vztahy tak nevedia, je a obzore zena ktora sa im paci tak zo strachu pre osobnym zlyhanim, pred tym ze ich ta zena odmietne lebo stale si myslia ze ta zena ich nechce ved preco prave on by sa jej mal pacit ked je na svete milion lepsich a pod. a co ja by som jej tak mohol ponuknut a pod. vela muzov trpim takymi to otazkami... a vidia peknu zenu sebavedomu tak radsej zutekaju zo strachu...

Mr.bean

nehanbite sa muži, nechcite doppadnut ako ja že spávam s mackom : DD treba nabrať odvahu ak sa nam baba pozdáva, inak nám ju vezme iný. Lovu zdar!

myjos

zdravim.je niekto z vas tak hanblivy,alebo pozna niekto taku osobu,ktora je natolko hanbliva,ze nie je schopna akejkolvek komunikacie s druhymi ludmi?teraz nemyslim o baleni osoby druheho pohlavia.a prave kvoli tomu sa ludom vyhyba?
len by som potreboval poradit ako sa z toho dostat.
dakujem