Nechcu pacientov z VZP

teta dora

obycajny pac, ja som bola v ZA na chirurgii operovana a nedala som nikomu ani jeden cent, ani jednu cokoladu, ani jednu flasu alkoholu. A zijem. Takze ked ty das, je to ciste len a len tvoj problem, ze si taky sprosty.

obyčajný pac

V ziline na gynekologickom oddelení si pýtajú niektorí lekári tí naj 300 eur za to, že Vám odrodia dieťa. A to isté si pýtajú na chirurgickom oddelení v Ziline aj lekári, ktorí Vás idú operovať úplne bez mihnutia oka a to sú iné ceny. Na internom tak isto a podľa pacientov aj na neurochirurgíí a tam majú niektorí lekári iné vedľajšie zárobky a zoberú úplatok aj tak od chudákov.

Laurina22

U zubara sa Vam najnovsie moze stat,ze Vam povie,ze ako poistenca VsZP Vas nevezme.Tym padom si u neho budete hradit vykon 100 % z ceny.A cakacky?Tie su vo VsZP bezne.Rok je este minimalna doba.Na vymenu bedroveho klbu mozte cakat aj dva roky.

sissia

na čakačke? tak preto mi neurologička povedala, že do spankoveho laboratoria možem sa dostať až koncom roka. Inak znama vravela, že čakala len mesiac.

tpch

Davaju pokuty cez UDZS za nepodane RZZP napriek tomu, ze nie je nedoplatok. Okrem toho odmietaju schvalit liecbu, s ktorou napriklad VSZP nema ziadny problem.
Ak nieco vlastni Penta group, smrdi to podvodmi