som labilna osobnosť .. ako to zmeniť?

nefinka

:freekacicka - napr. aj môj priateľ, vieš čo na mne najviac oceňuje? že nerobím žiarlivostné scény, keď mi povie, že ide dakam s kamoškami alebo hocikam a ja tam nejdem. oceňuje to preto, lebo mi nemusí zo strachu pred žiarlivostnými scénami a hádkami klamať alebo vravieť polopravdy a potom sa následne báť, že sa jeho klamstvo alebo polopravda prevalí..ako mi povedal, taký uvoľnený, úprimný a spokojný ešte v žiadnom vzťahu nebol:)

freekacicka

hej... nefinka... nasla som sa v tomto tvojom priklade... malo mu verim... a asi aj to je problem... a da sa to vobec zlepsit, ak sa pokusim ho nechat zit slobodnejsie... myslis, ze o mna este bude mat zaujem?

Adam krt... dakujem... urcite zacnem brat kelp... uz som ho brala a mozno to aj bude v tom.. tak vdaka vam... mozno prave vdaka vam sa mi podari zlepsit, co som pokazila... teda napravit

AdamKrt

freekacicka:

stare ludove mudro hovori:

2x meraj a 1x strihaj.

Na buduce, ked na Teba dojdu provokativne slova, NECHAJ SI ICH PRE SEBA. Napocitaj do 1000, alebo pockaj do buduceho dna a najskor o tom popremyslaj. Nasad NORMALNY TON, ziadny vysoky hlas. A nez nieco priatelovi vyprsknes do tvare pri odpovedi, radsej pocitaj do 100.

Pravdepodobne mas pocas menstruacie rozkolisanu hladinu hormonov. Porad sa s gynekologickou, co sa s tym da robit.

Mozes si vtedy varit caje z medovky na upokojenie, davat si horcik povedzme 300-350mg spolu s B6 vitaminom /alebo B-complex, ci B-complex forte/. Vzhladom na nestabilitu hormonov sa moze jednat o nespravne fungovanie stitnej zlazy, ktora produkuje hormony. To byva casto zapricinene nedostatokm jodu. Ak si budes doplnat jod, stitna zlaza ho bude mat dostatok a moze normalne fungovat. V lekarnach dostat napr. pripravok KELP -vytazok z morskych rias.
----------------------
Okrem toho sa da pouzit aj stara klasicka metoda - kvalitne pomilovanie. Ked budes mat par orgazmov, hned vidis vsetko ruzovejsie :)

nefinka

poviem ti príklad k zatajovaniu vecí:
veľmi dobrý kamarát mal frajerku, ktorá bola extrémne žiarlivá. kamarát bol typ, čo sa rád chodil baviť, medzi ľudí, na diskotéky, pričom nikdy nepomyslel na to, že by tú svoju podviedol, ba čo i len sa na inú babu pozrel. tá jeho za tým však vždy videla iba to, že tam chodí obkukovať iné..
preto, keď niekam šiel, radšej jej to zatajil, pretože nemal potrebu jej neustále dokola vysvetľovať, že sa tam chodí naozaj iba baviť a zatancovať..ona to brala ako klamstvo, ale neuvedomovala si, že ho vlastne donutila k tomu, aby jej niektoré veci zamlčal alebo pozmenil pravdu. nakoniec sa aj tak rozišli samozrejme. nepotrebuješ odborníka, skús sa fakt zamyslieť, či ti priateľ nezatajuje niektoré veci práve pre to, lebo si ho svojim žiarlivým konaním k tomu dohnala..

freekacicka

tak ... zatajuje mi veci, niektore mi nepovie... uprednostnuje kamaratov predo mnou.. nevyjadruje mi city... vidime sa na 3 hodinky do tyzdna... a podla mna som labilna ja kvoli tomu, ze ten vztah nie je taky aky by mozno mal...

freekacicka

kpl.. asi mas pravdu... potrebujem pomoc odbornika... a som odhodlana vsetko pre to urobit, aby som sa nasla...

nefinka: vies kedy sa s nim rozchadzam? ked mam svoje dni.. ale stupnuje sa to.. uz ho poaly podozrievam a domyslam si.. neverim mu a zacinam ho kontrolovat... potom mu vykrikujem jeho nedostatky... a potom, ked je uz uplne nastvany.. mi to pride luto a placem a uvedomujem si, co som spravila... ja nechcem byt taka labilna :(((( ja ho fakt mam rada

kpl

neviem o koho radu ti konkretne ide, ale ak ti mozem poradit, skus psychoterapiu. Mam pocit, ze sa v sebe nevyznas a nerozumies si. Niekedy pomoze pohlad druheho cloveka ;) Vela zdaru!