GPN Ruzinov BA

Príspevok v téme: GPN Ruzinov BA
ajáááj

Zdravim, zeny prosim vas o nejake skusenosti s touto klinikou sukromnou , ci uz dobre alebo zle - nutne potrebujem zmenit gynekologa a nechcem sa opatovne dostat do zlych ruk...Ja viem ze je tu vela prispevkov na tuto temu, no nasla som len roky 2008 a 2009, potrebovala by som aktualne informacie, k akemu lekarovi chodite a ci ste spokojne. Dakujem :-)

ajáááj

ahoj, no uz som sa objednala doktorke Svitekovej teda, tak dufam ze budem spokojna...este raz dakujem za rady :-)

ajáááj

Vies co, volala som tam uz, a povedali mi ze si mam sama vybrat lekara a potom zavolat este raz na termin...cize do zajtra sa chcem rozhodnut lebo to dost suri. Dnes mi lekarka (ina, nie gyno, tu moju uz nechcem ani vidiet) povedala ze ona chodi Mudr. Svitekovej a je maximalne spokojna - tak zvazujem ju...alebo potom Mudr. Maresa - ale radsej by som mala zenu ako muza, i ked vraj muzi su jemnejsi, ale lepsie sa mi komunikuje so zenami. Co si o tom myslis ty? :-)

Laurina22

Ahoj.No,takze.Ja som tiez clovek,ktory chodi k lekarovi casto,ale tak nemyslim si,ze to je problem,zavolas,objednas sa,ides.

Co sa tyka mojho odporucania,ja robim v zdravotnej poistovni a mam prehlad,kto je naozaj odbornik.Nenapisala som ti to sem preto,lebo nejake baby na fore pisali ze tam je dobre tak aj ja mam ten nazor.Nemam rada reci typu Jedna babka povedala.Ja som na to doplatila.To by som si ani nedovolila.Mam prehlad,obzvlast na zapadnom Slovensku.Takze ja odporucam.

Takze asi tak:-)))

ajáááj

Laurina 22, dakujem uz nemusis, nasla som si ho, no na tej sturovej ma ordinacne hodiny len 2 dni v tyzdni a velmi malo, ja som taky typ pacientky co velmi casto chodi s aktunejsimi vecami, tak ostanem pri tom GPN...a ak smiem vediet, odkial vies ze su to dobri lekari? niekto znamy tam chodi alebo tak ?

ajáááj

Laurina 22, mohla by si mi dat nejaky kontakt? link na stranku, alebo ulicu alebo nieco take? skusim si to aj vyguglit...ide ale hlavne o peniaze, som nezarobkovocinny student, a u GPN mam 50% zlavu, co by sa este ako tak dalo...ale skusim aj tohto doktora preklepnut - a dakujem ti :-)

Laurina22

Velmi kvalitni lekari vo svojom odbore,budes v spravnych rukach.Ale v BA je viac kvalitnych sukromnych centier,ak uz chces zmenit gynekologa,odporucam Mediferu - MUDr.Karol Plank,CSc. ambuluje aj tam.