SURNE POTREBUJEM POMOC!!

aljoška

Jednoznačne treba ist za lekárom,ktorý Ti ich predpísal.Povedat o problémoch a nájst niečo iné.Mojej kamarátke velmi dlho hladali liek,ktorý by jej sadol.Chúda,tiež sa natrápila kým jej našli vhodnú liečbu.

veronik

bohuzial depresia ako kazde psychicke ochorenie alebo stav ma pricinu v nevyvazenej koncentracii specifickych neuromediatorov.preto medikamentozna liecba lepsie odpoveda ako napr.psychoterapia.proste sa musi vyvazit ta nerovnovaha liekmi,a tie su na to specialne vyvinute, bud blokuju tvorbu,alebo ucinok latky ,ktora je v nadbytku.alebo podporuju tvorbu latky ktorej je menej.liek si urcite nevysadzujte sam/sama.urcite chodte za lekarom a poradte sa ako by sa dali minimalizovat konkretne NU, alebo ak sa nedaju tak vam moze naordinovat iny liek, je ich na trhu dost.vermillion-bohuzial, to co pises ty, tak to nemuselo ist o klinicku pravu depresiu.nie vzdy ked mame clive nalady a sklon k smutku tak ide o depresiu, niekedy moze ist o prechodne okolnosti ..ak clovek trpi na depresiu, neznamena to,ze ma nedostatok pevnej vole zbavit sa jej.znamemna to,ze mozog ma zlu chemiu, spustenu z nejakeho dovodu.

brunuska

o Coaxile som tu uz pisala a tusim ze tebe.v ziadnom pripade sa ziadne AD nevysadzuje naraz ale postupne v priebehu 7 dni.a ty uzivas AD len tak - sam od seba si si ich naordinoval??? si myslim,ze asi tazko-takze zajdi pekne za svojim dr. a tomu povedz,ze maju na teba vedlajsie ucinky-bud ti ich vymeni za ine alebo ti ich postupne vysadi a vsetko ti vysvetli.