Ustna maturita

Príspevok v téme: Ustna maturita
SASASASA

Ahojte,

o týžden mi začína ustna maturita zo sjl, ang a ekonomiky. Chcem sa opýtať niekoho, kto ju už má za sebou ako to tam prebieha, čo sa deje atd. Aby som bol trošku v obraze a vedel si to prestaviť. Lebo zbytočne sa teraz stresujem :) A k tomu som sa ešte nič neučil :/ od zajtra musim začať !!!

Dakujem.

bibi123

no ja som maturovala uz davno, ale snad to je stale rovnako. Prides, potiahnes si papierik, na nom je cislo, ides si sadnut do nejakej lavice, ucitel Ti zada otazku-vacsinou aj poradili, co tam mas povedat a potom si pripravujes poznamky na papier.. Zatial Tvoj spoluziak odpoveda, potom Ti povedia, ze si na rade, tak si sadnes oproti nim do lavice a rozpravas, niektori pomahaju, niektori nie a niektori Ti davaju take otazke, na ktore ani netusis odpoved:O))) kazda maturita je verejna, takze v pondelok sa hned rano mozes ist pozriet na odpoved svojho spoluziaka...

ververka

pred nimi je lavica, takze tam si sadnes a odpovedas. pripravu psies v inej lavici ktora je niekde naboku.
ak ti dovolia citat, tak citat mozes, ale vacsinou sa to robi tak, ze si napises zakladne body na papier a len obcas tam pozries.
v zivote zazijes horsi stres ako maturitu. ak pojdes na vysku, zazijes minimalne 15 takych maturit za rok.

SASASASA

a odpovedam z lavice, alebo sa pred nich postavím a tak hovorim čo viem? to bude ale stres :) A čítam to z papiera, alebo môžem rovno hovoriť z hlavy,?