Program na tvorbu videa

.GraViTy.

Ak chcete nejaký poriadny program na úpravu videí, stiahnite si Sony Vegas Pro 9 napriklad, videá môžete exportovať do vysokého rozlišenia (HD). Potom lahučký je aj Windows Movie Maker, ktorý máš aj vo svojom windowse (možno) mአtam aj možnosť dat si ho do slovenčiny/češtiny.. Potom by som odporúčal Corel Video Studio Pro X3.. Taktiež môžeš dávať videá do 1080p ako v Sony Vegas.. Kľudne si skús aj dať do GOOGLE tam ti vynájde.. Ale, nováčikom odporúčam ten Windows Movie Maker ;)

video

Minule som bola na jednom školení, takýto program by to mohol byť, skús si ho pohľadať a stiahnuť. Windows movie maker.

kikuška.

ani neuveríš, ale takýto program by som aj ja velmi potrebovala..ale fakt veľmi...zháňam niečo už týždeň ale nič nenachádzam...lebo aj ja by som to chcela v slovenčine...power point sa nedá dať na youtube, preto mne toto nevyhovuje. Poradte nám niečo prosííííím...
ďakujem

ververka

isto sa da konvertovat potom na video. napr das "ppt to avi" do googlu a tam ti vyhodi vselijake konvertory. a to potom upnes na youtube, neviem ci to berie powerpointove subory, ale skor nie.
jasne, v powerpointe si mozes nastavit rozne animacie, staci si to pozriet.

abcdefghijkl

A dá sa to potom niekde uploadovať na youtube? A dá sa v PP nastaviť aj niečo také, aby sa obrázky posúvali postupne, napr. do jednej strany,atd. - také vylepšenia ?