prvy sex- obava

Sexualnaporadna

Ak máte nejaké otázky o sexe masturbácii a podobne píšte na mail aloeverablue@gmail.com poradím Vám

Nicolasko

dobrý -_- mal som pohlavný styk utorok a mojej priatelke je zl raz je jej dobre a raz nie ale mierne ale nevystriekal som sa donej bolo to bez ochraný tak ak má chápete tak mi odpovedzte je to :( vec ktorú musím vedieť

isabella

anonym88, a to ste bez ochrany? a aky to malo vyznam, ze ti ho tam dal a nepokracovali ste?
mal si normalne dat kondom a mali ste si to uzit, teraz tu len zbytocne stresujes a meskaju ti najskor asi preto, ze na to stale myslis... a kolko ti to vlastne meska? mal kratko predtym priatel ejakulaciu?

anonym88

ahojte...nvm ci sa to da povazovat za sex,nechceli sme to robit,len vyskusat ze co a ako ..cize ho do mna len dal,minutku tam bol a vytiahol...(bolo to po prve)meskaju mi kraaamy mame obavy ,ze nieco moze byt ..priatel povedal ze naisto nic nestriekal,ved si myslim ze sa to ani neda hned...ale obavame sa ze ci nejaka ta kvapocka lasky nebola:-(

niekto

fakt ma fascinuje ako sa vyzivate v charakterizovani temy v ktorej okrem dneska nikto neprispieval uz 11 dni
a sanca ze si zakladatel precita vas nazor na jeho vyspelost je prakticky nulova

123456789

ježiš toto je čo za úroven ? ked malé deti trtkajú bez ochrany .. nieje nič horšie .. v živote by som takú chybu nespravila, nepoviem keby ochrana zlyhala ale sexovať bez ochrany je prepáč, ale dosť nezodpovedné .. teraz nes následky ..

jajajajaja

no to uz nie je mozne ako mozes byt tehotna ked sa do teba neuorbil kolko mas rokov dievca? boze to vsetky deti su take tupe?