Hlava dole

Príspevok v téme: Hlava dole
Frey

Stále myslim na svoju ex a neviem či je to správne a čo stím mam robiť je to cele zamotané. Chodili sme spolu dlho cca 50 mesiacov. Poznal som ju celu strednú školu stále som snou travil čas. Až dokým neprišiel posledný mesiac a bolo to také zle ze som suhlasil s rozchodom. Ten posledný mesiac sa niesol v takom duchu ze bola namna stále a stále naštvaná a ja som nevedel prečo. Až mesiac po rozchode ked som si ešte myslel že sa kumne vráti som zistil že si niekoho našla. Správala sa kumňe strašne zle mne bolo ztoho smutno a ona ma naďalej ignorovala mna a moje city. Nakoniec som si našiel aj ja niekoho kto mi pomohol a teraz ked si dotičná osoba uvedomila čo spravila tak sa začala kumne chovať uplne tak ako ked sme spolu chodili. Preste som ztoho nechapal par krat sme spolu boli vonku a zjej rečí citim žeby sa chcela vratit. A ktomu mi povedala že preto bola namna naštvaná aby sme sa rozisli lebo citila ničo k inemu. Ale ja jej neviem odpustit a ktomu mam aj inu osobu ktore by som nechcel ubližiť ale stale nanu myslim neviem čo mam robiť. (viem že som sa nemal hneď pušťať do nového vzťahu ale ta osoba mi moc pomohla a chapala ma tak to išlo samo)

Freyy

Kvetinka : Mam zvlastny pocit sklamania a nepochopenia. Preco si taka??? Raz sa kumne správaš uplne najhorsie nasvete co mi je luto a nekedy sa kumne chovas ako ...(aniel) a to mi trha srdce ako mi to mozes robit? preco ja dolezem zatebou a ty somnou len zamätaš nečakam odteba velke veci ale nedockal som sa ani tych najmenšich... Je mi smutnooooooooooo.

Kvetinka24

Ako sa hovorí: Keď niečo máš, nevážiš si to, akonáhle to stratíš, uvedomíš si, o čo si prišiel a túžiš po tom.
Myslím si, že na tu tvoju ex to plati...
Možnože sa poučila z vlastných chýb a naozaj úprimne oľutovala to, čo spravila. Možnože zo začiatku, keď si sa dozvedel, že niekoho má, bola zmätená a nevedela ako reagovať, preto sa obrnila negatívnym chovaním k tebe, lebo ani pre ňu to nemuselo byť príjemné, že to vieš.
A je prirodzené, že človek, ktorý bol zahrnutý láskou 4 roky non-stop a zrazu jej niet, potrebuje náhradu. Niekoho, kto bude naňho myslieť, písať mu, stretávať sa s ním...
Neverím, že to píšem ja, ktorej sa to vlastne týka.
Veľmi som ti ublížila a teraz sa mi to celé vracia.
A ja za to vlastne ďakujem, lebo som si uvedomila, že takéto veci sa nerobia tým, koho v skutočnosti ľubíte.
Odpusť mi prosím, možnože to pomôže nám obom a už sa nebudeme tak trápiť.

vejva

No mas 3 moznosti
1:ostanes s tou terajsou
2:s terajsou sa rozides a vratis sa naspat k byvalej
3:budes mat obe naraz xi xi
Pamataj si len na jedno mozno ta byvalka si to rozmyslela but preto ze to naozaj olutovala a chce ta naspat alebo len preto ze zrovna nema ineho.Neviem aka je povaha ale moze ti urobit to co prvy krat a momentalne ziarli ze ty mas uz inu aj tak v podctate zalezi len na tebe kt.si vyberies tu ti asi nikto nepomoze 100 percentne.Tak len tolko drzim ti palce aby si sa rozhodol spravne a hlavne aby si to casom neolutoval