Chutí mi omietka, krieda..

monanka9

dakujem pajtaska za radu. a mam este 1 otazku- kedze mam tento zvyk uz pomerne dlho, nemozem mat nejake nasledky z toho? alebo to akne- moze to byt z toho, kedze mi doktori nezistili pricinu toho akne? si ta omietka sa vylucuje alebo co ked sa mi to hromadi v tele :(

pajtaska

Chýba ti vápnik možeš vyskušat aj pomletý mak s ovsenými vločkami a medom a mlieko či čajom na ranajky, lebo mak obsahuje mnohonásobne viac vápnika ako mlieko a skusit aj v lekárni kupit nejaký vápnik s minerálnymi látkami.

vladimírrr

Toto býva častý príznak nedostatku minerálnych látok, nemusí sa jednať len o vápnik, ale aj o ďalšie prvky, ktoré napomáhajú jeho využitiu. Doporučujem Hippokratin - dopĺňa do organizmu všetky potrebné minerálne látky a ultrastopové prvky.

monanka9

volakedy som mala tiez malo zeleza, tak skusim, dakujem za rady :)
ja ako viem ze to znie cele hlupo, ale chcem s tym prestat, nechcem mat take blbe chute..

ververka

monanka, evidentne to nestaci. a nemusi to byt zakonite vapnik. moja kolegyna mala nedostatok zeleza (zistil jej to lekar). robila to niekolko mesiacov a ked zacala uzivat zelezo a potraviny obsahujuce zelezo, tak chute presli. takze si daj spravit rozbor krvi u vseobecneho a uvidis.

vierka86

monanka
;DDDDDD som si ta teraz predstavila ako drzis tehlu ;)) odpadnem z tohto prispevku, ale ako v dobrom
inak neviem co to moze byt , nemam s tym skusenosti

ninka255

monanka, ja ked som bola dieťa tak som jedávala hlinu takú suchu,ale iba trošku,mne to voňalo aj chutilo.doteraz sa na tom smejeme, ked sa ma pýtali, že čo si papala tak som povedala že hnilu.a niektoré decká zase ojedávali omietku,fakt asi telu chýba nejaký minerál.neviem že by z toho boli nejaké problémy,však toho neješ na kilá.