častá menštruácia

Príspevok v téme: častá menštruácia
biela mačka

V poslednom období (asi rok aj niečo) dostávam mmenzes každé dva-tri týždne. V pondelok síce idem na kontrolu, ale neviete ma ukľudniť, čo to môže byť? Haprovalo mi to aj predtým, podľa lekárky sú to hormony, lebo inak je tam všetko ok. Som chudšej postavy, vegetariánka. Nemôžem už byť v prechode? Mám 37 rokov. Antikoncepciu neberiem, nemám dôvod. Mama mala ten istý problém, že často a silnú a nakoniec jej museli vybrať maternicu.

annddyxxl

mas zleho gynekologa mal ta vysetrit a poslat do nemocnice na cistenie to je bezny postup ked ma zena menzes tri tyzdne a viac..

SOFčA

Takže... začala sa mi menštruácia v obyčajnom termíne ako vždy... zvičajne mam menstruaciu sedem osem dní... no teraz mi nechcela prestať.. a mám ju do teraz ... uz to je presne mesiac co ju mam stale bez prestavky... bola som zo par krat aj u gynekologa ktory ma vysetril povedal ze som v poriadku nasadil mi antikoncepciu ktoru pravidelne uzivam ale menstruacia neprestava .. uz neviem co mam urobit zacinam si namyslat kadejake choroby ... nemohli by ste mi poradit?.. inac mam 17 rokov...