vyuzivanie...

anjelik9

ja som bola volakedy tiež taka že mi bolo blbe povedať nie ale tak robiť niekomu debila som tiež nechcela takže keď dotyčná osoba niečo potrebovala som sa vyhovorila nedala sa obmäčiť ked to spravíš párkrát tak pochopi ked nepochopi treba vystižne vysvetliť a máš pokoj to nie sú kamaráti ale využívači a takých nikomu netreba

lost

smajliQa

kebyze je to len v jednotnom cisle :)

dokopy asi tak 4roch,co si pamatam.

ale to je uz extrem, naozaj retardi, stavim sa, ze za par mesiacov mi napise, ci mu nepomozem
ale ja to tak z chuti poslem.. no nikam, naco sa znervoznovat..

vdaka nemmu som mimochodom v strate peknych par tisic ... ehm, what ever :) drahe ponaucenie.

lost

A co tak, ze mate kamosa, ktory chce pracu, vy mu date dreamjob, a za rok potrebujete malickost, naozaj len 2 minuty jeho casu, aj ked to bude robit ako 4x spomaleny film a on ignoruje?
Aj ked ponukam financnu odmenu za cas ktory ho bude stat ta pomoc a on nic?
A viete preco? Lebo vie ze ma s tym blokuje..

Tolko k pomoci kamosom.

milli11

Tomu verim. Tiez som mala znamych, ktori vybavili svojim znamym robotu. Ti sa potom v praci zacali chovat neuvazene akoby boli neohrozeni. Ked ich potom za ich chovanie vyhodili, cudovali sa a tiez nadavali a vsade ohovarali prave tych, co im tu pracu nasli.
Niektorym sa nezavdacis.
Nehovorim, ze teraz mas odmietnut kazdu prosbu o pomoc. Vyberaj si vsak. Je to tvoj zivot, ty sa rozhodnes, kolko das a prijmes.

Zlatka85

smajliQa: nie, jej priama nadriadená nie som :)

No veď aj ja som podobne dopadla. Výčitky typu, že ešte nevieš čoho sa môžeš v živote dožiť, čo budem potrebovať a podobne.

smajliQa

milli... budem to musiet takto asi spravit jak hovoris...

vies co sa mi stalo naposledy,??? kamaratke som dohodila robotu, ale vyhodili ju, tak som jej nasla druhu, lebo sa pohybujem medzi takymi ludmi, ze kde sa da trosku vybavit a tak... no a tam mala nejaky problem.... tak som jej pomohla aj treti krat.. dostala sm ju tu kde som teraz ja,....

ale mala problem s peniazmi, tak ju vyrazili... a viete co zacala roztrubovat???? ze ju vyhodili vdaka mne, lebo som si ju mohla zastat, a ze ja som to tak zahrala aby odtial vypadla...

no tak ja jej vybavim tri roboty, a urcite ju naschval dam vyhodit, ne,???

boha viete jake som malanervy,??, jak sa hovori za dobrotu na zobrotu... uz nevybavim nelsubim ani nic podobne.. nikomu!!!!

milli11

Ja som bola tiez volakedy taka, nevedela som povedat nie. Potom som to zacala postupne hovorit, nie, ale zo zaciatku som si vysluzila privlastky ako nevdacna, rozmaznana, bude tebe nieco treba, ty este uvidis. Pritom ked mne nieco bolo treba, tak bud nemali vraj cas alebo to, co som potrebovala. Ked od teba bude niekto nieco chciet, opytaj sa, co z toho budes mat. na vety typu, ved si moja sestra, kamoska, sa mozes zvysoka ... povzniest.
Priprav sa na to, ze ty budes ta najhorsia, ale stoji to za to. Lebo ja mam pocit, ze mne aj odoberali energiu a az teraz ju ziskavam spat, ked sa nepoddam.

smajliQa

no lost..t ak to ano.. a ked som sa jej opytala ze preco este nema opravene auto, vies co mi povedala,?? ze si to rozmyslela, a ze si to da opravit po znamosti za lacnejsie.. no..