Bedum mať meštruáciu?

annieee

ale nie vždy, keď človek nejedáva je to kvôli tomu, že je anorektička.. ja som ňou nikdy nebola, síce som nejedávala, ale nebolo to kvôli tomu, že by som chcela schudnúť

vierka86

ano to je pravda ze ked zena prestane jest nedostane menstruaciu ale je to dlhsi proces, to ze tri dni nebudes jest neznamena ze si anorekticka ( len k tomu smerujes ;) )

annieee

áno stáva sa... ja, keď som prestala jesť tak po nejakých 3-4 mesiacoch sa to odzrkadlilo aj na menštruácií nemala som ju 2 mesiace vôbec potom len také špinenie a keď som začala ako-tak jesť opäť som ju mala normálne.. a to, že týždeň pred MS nebudeš jesť ti ju neovplyvní :)

jankaaaaaaaaa

stava sa to u anorekticiek, ale nie zo dna na den alebo z tydzna na tyzden, ale po dlhodobom neprijmani potravy a strate hmotnosti

chade

Ďakujem za odpoveď. Niekde som čítala, že počas celého mesačného cyklu sa vitamíny a živiny teda potrebné látky na to aby malo z čoho embryo žiť a vyvíjať sa, sa zhromažďujú v maternici. No keď ich žena nebude mať toľko koľko potrebuje menzes proste nedostane. Ako sa to deje napr. u anorektičiek. Preto sa pre istotu pýtam takúto otázku.