Rehabilitačné v KE

delphia

fyzikalna terapia ak nepomoze, tak ti urcite neposkodi. co sa tyka masazi- v ramci liecebneho procesu sa docieli, ze sa zmiernia symptomy ochorenia, ale nie je to urcite na dlhsiu dobu a uz vonkoncom nie dozivotne. ak uz niekto ma problemy s chrbticou, bez specialnych cvikov zameranych na spevnenie oporneho svalstva a pravidelnych masazi sa problemov nikdy nezbavi, ba budu sa zvacsovat. nema to absolutnu spojitost s tym, ci si povinne zdravotne poistenie platis, alebo nie. liecebna starostlivost je poskytnuta v ramci procedur vo fyzioterapeuticko zariadeni po dobu 7-10 dni. to je aj hradene zo zdrav.poistenia, ale nasledna preventivna starostlivost, aby sa stav nezhorsil sa uz deje individualne - cvicenie, masaze, raselina,...

sissia

ved práveže , mne by pomohli skor masáže a nie nejake pristrojové ličeby. hydrogalvan mi rozdraždil svaly, diatermiou ma rozboleli kríže a nevierm, co este mi bude po tych vselijakych infra...atd...ja na to diagnozu nemam a aj tak mi tio predpisuju. a platim si zdravotnu a este ak masaže platiť. ale ine mi asi neostava.

delphia

mnoo... tak ja som chodila na polikl. Tahanovce. elektroliecba- no ok, trakcie krcnej chrbtice- pani ktora ich uzasne vykonavala je uz zial, na dochodku, a co sa masazi tyka- nic moc necakaj. ide to ako na pase, venuje sa nejakych 10-15 min. a tot vsjo. nehovorim ze neuvolni, ale neda sa to porovnat s masazami v masaznych salonoch za kes platbu.