Pomoc s tamponom, prosim

Príspevok v téme: Pomoc s tamponom, prosim
jubilantka

Prosim, neodsudzujte ma za moju nevedomost.
Zacala som pouzivat tampony iba pred mesiacom. Citim sa s nimi cista, bez zapachu, je to fajn. Avsak nerozumiem tomu, ako je mozne, ze ak idem mocit, cely tampon mi nasiakne mocom... Nezavadzam ho do dostatocnej hlbky alebo preco je to tak? Teraz vzdy, ked idem na WC mocit, najprv vyberiem tampon a potom ho vymenim. Mrzi ma to, lebo chodim velmi casto, aj kazdu hodinu. Co robim zle? Necitim ho v stoji, v lahu, maximalne tak v tureckom sede, co si myslim, ze je normalne. Gatky mam ciste. Teda usudzujem, ze je zavedeny spravne.

Dakujem velmi pekne za konstruktivnu odpoved.

luluila

Jubilantka, mne sa to Už stalo a dôvod?? Žiadne nevedomie ohľadom svojho tela.. len proste TAMPÓN NEBOL DOSTATOČNE HLBOKO.. :-)

ververka

jubilantka, akym sposobom a ako hlboko (napr na prvy clanok prsta, na cely prst) si zavadzas tampon? btw ked mocis skus si snurku odhrnut nabok

nicooo

ahoj nemáš tampon dostatočne hlboko! musíš si ho dať ešte hlbšie.. ale ak si panna tak to asi až tak nepôjde..

tampon nemôžeš cítiť ani v tureckom sede....

jankaaaaaaaaa

podla mna to je mozne jedine vtedy ze ho nemas priliz hlboko, alebo ti nasiakne mocom snurka a ta vlhkost sa prenesie az na tampon cez tu snurku. alebo to co mas na tampone vobec nieje moc, ved posva vobec nieje sucha, takze aj ked nemas tampon nasiaknuty krvov, tak je nasiaknuty posvovym sekretom.

mataBB

neviem preco ty nevies pochopit, ze nemozes mat moc na tampone, ktory je tak 5 cm vnutri vo vagine a este aj gravitacia funguje, cize moc sa nema ako dostat smerom hore..

jedine tak na snurku od tamponu, tod vse

jubilantka

MataBB, neviem, preco ma nechces pochopit. Pisem, ze nerozumiem tomu, preco je to tak. Ked viem, ze by to tak nemalo byt. Nemam 15 rokov, anatomiu svojho tela poznam - prave preto sa mi to zda divne.
Ak som pouzivala vlozky, vtedy som mala velmi krvavy moc (ok, moc zmiesany s krvou v mise).

mataBB

ved sama pises ze sa na to pytas na fore, pretoze tomu nerozumies..cize to nepoznas

krvavy moc je preto, lebo ked ti pretecie tampon, alebo mas zakrvavenu snurku, tak ako curas, tak sa ti to zvonka zmiesa s krvou...ale zvonka, nie zvnutra, pretoze mocova trubica nie je vo vagine..ved si kukni ten obrazok, vezmi si zrkadlo a kukni sa medzi nohy a uvidis

jubilantka

MataBB, odkial sudis, ze nepoznam anatomiu tela... Ved prave preto sa pytam na fore, lebo tomu vobec nerozumiem, teda sa mi to zda divne, preco je to tak.
No neviem... gynekolog ma na nic neupozornil. Ale sakra musi na tom nieco byt, ako je to mozne...
Alebo - Aj vy mate v mise krvavy moc pocas menstruacie, vsak?