Mykóza nechtov

Príspevok v téme: Mykóza nechtov
Alexandra123

Dobrý deň, chcela by som Vás požiadať o radu. Pred niekoľkými rokmi som mala nehodu-narazila som si nechet. V dôsledku toho musel ísť dole a narástol mi žltý a zhrubnutý. Lak, ktorý mi predpísala kožná lekárka mi žial nepomohol. Chcela by som skúsiť niečo nové, niečo z lekárne len neviem, ktorý prípravok je účinný a pomohol by mi. Má niekto s tým skúsenosť? Ak áno, budem veľmi vďačná za každú dobrú radu.

sibeti

RNG,tak to oje dost zlozite,a hlavne,kde to ma zohnat???
Alexandra,áno v lekárni,alebo aj v zdrav.potrebách.je to na nechty poškodené napr.úrazom,kedy rastie taky cudny krivy nechcet atd ale je to zároven aj na mykozu

andrea1111

RNG. prepáč, ale musím ti položiť jednu otázku. Ty si mal na nechtoch pleseň? Všimla som si, že si tu opisoval už veľa svojich chorôb, vlastne stále nejakú máš, tak ako je to možné, že po toľkých doplnkoch ktoré užívaš v takom veľkom množstve si stále ešte chorý? Vôbec to nechápem.

RNG

Silny roztok GSE/citricidalu je velmi silne antifungalny.Ja pouzivam az 2% roztok, dokonca na nohach som si na nechet dal za 10% roztok citricidalu a to nielen na nechet, ale aj okolitu tvrdu hrubu kozu.
Predtym so s uspechom pouziuval aj 2% oreganovy olej az na to, ze ten vonia ako pizza.