je to divné?

Príspevok v téme: je to divné?
adelll

ahojte chcem sa len tak poradiť ...som s chalanom rozídená už skoro 3 rok...aj ked zo začiatku po rozchode sme ešte udržiavali kontak aj sa stretli párkrát a ešte minulé leto sme mali spolu aj sex ale potom sa už nič nekonalo...ale ide o to že včera som ho videla ako sa bozkáva zo svojou asi novou priateľkou a dosť ma to vzalo...teda premýšľam dosť nad tým je to také zvláštne...ale uvedomujem si že je to normálne ved je to dlhá doba a som to ja čo sa s ním rozišla aj ked potom som to aj ľutovala ale bolo neskoro...no aj tak by som ho už asi nechcela za partnera mal príliš veľa chýb ktoré som nedokázala stráviť...no myslím si že viac ma štve to že on si už babu našiel a ja chalana ešte nie :( vždy sa zalúbim do nesprávnych...ale myslíte že je normálne aby mi to ešte teraz tak trochu vadilo že má inú?

vebe

Prestan sa v tom vrtat a rozmyslat o tom. Ak si si ista, ze su dovody preco si sa s nim rozisla, tak tie dovody su a platia a keby si s nim bola alebo by ste sa dali dokopy, vadili by ti tie veci, co ti uz raz vadili. Uzavri to cele vo svojej hlave, aby si si mohla vytvorit novy vztah

paupau

dievčaaaaa... jasne že je to normanálne ! ked bol raz "tvoj" tak ta to bude štvať svojim spôsoboom stale.. že veci ktore ste robili spolu robí s inou. to je v ludskej povahe... niekoho menej niekoho viac ale vzdy to štve.

(pri týchto otázkach by sa mal zadávať aj vek nech sme objektívnejší :D )