Vlasová výplň - do drdolov

Príspevok v téme: Vlasová výplň - do drdolov
silvus28

Ahojte, neviete mi poradiť nejaký kamenný obchod - kader. potreby kde zoženiem také tie "vlasové výplne", čo sa dávajú napr. do drdolu aby bol objemnejší, napr. keď sa robí nejaký svadobný alebo iný slávnostný účes? Najlepšie v BA alebo v Senci...alebo by som to zohnala aj v obyčajných kaderníctvach? Mohli by mi to napr. aj objednať?
Ďakujem

User_37597

účesy spoloč
tebe sa zda ze mam problem? :D nie nemam hovorim len fakty.to ze ty si tak extremne sikovna a uplne fasa ako pises v tych ucesoch to neznamena ze aj ostatny hej,nuz ale dobre ako myslis.ja nepocenujem no snazim sa radit tak aby to bolo realne.
ale vsak dobre beriem budeme sa teda hrat ze je v tom dobra a ze jej to pojde.len skoda ze ak to nebude vediet ze sem nenapise pravdu o tom ze to neslo.ale hovorim zvova dobre beriem tvoj nazor.a klidek lebo si ybztocne vyhodis vrasku na celo .)

účesy spoloč

BIBISA >>>AKO NEVIEM AKÝ PROBLÉM MÁŠ A PREČO VLASTNE PODCEŇUJEŠ ĽUDí ALE TOTO JE ABSOLÚTNE ASI NAJĽAHšIE česanie po piaty krát si to bude vedieť spraviť aj bez zrkadla ... nie som kaderníčka, ale češem -- moje hobby a češem perfektne a kvalitne.. a sama sebe si viem spraviť také vlasy, že my vydrží účes aj tri dni.. a dať si výpĺn do hlavy a spraviť s toho drdol prípade dačo podobné je to najmenej čo si bežný človek vie spraviť )))

iffkka

ja chodim na Raciansku 97, parochnove studio Miro - je to vidiet od hlavnej cesty - parochnovy obchod na rohu obytneho domu. Ma to tam velmi krasne zariadene a dobre ceny. Ma tam aj tie vyplne do drdolov aj rozne pricesky, super je, ze ten majitel ti so vsetkym poradi, je velmi ochotny, vidno, ze ho to bavi. Urcite tam chod, ale nepomyl sa, lebo vedla jeho parochnoveho studia je dalsie - ale to nema ani take pekne vyklady, ani tovar tam nemaju bohvieaky a ceny maju premrstene

User_37597

biancaneveIT
kks ale ved mi sa tu bavime o tom ze zakladatelka si to sama sebe chcela urobit na hlave.a to jej teda nevyjde ani keby sa akokolvek snazila.obzvlast ked neni kadernicka.

biancaneveIT

kočky dá sa to kúpiť napríklad tu: www.puls.sk

a vôbec to nie je ťažké na použitie, pozrite video:

www.youtube.com

www.youtube.com

...a veeeela iných - stačí do youtube zadať heslo "donut bun"

User_37597

jaj no to si mala hned napisat ze to chces na svoje vlasy...
nepotesim ta ale tieto vyplne ty sama na sebe nikdy nebudes vediet pouzit ak chces extra krasny a hladky uces.som si myslela ze ides niekomu robit uces a ze to chces pre to.
ale aby si nepovedala:
pouziva sa to tak ze umiestnis to dajme tomu na stred hlavy kde budes chciet mat vyvysenu cast.pred tym svoje vlasi na tom mieste trocha na tupirujes aby drzali a tuto vypln polozis na to a pripnes ju sponkami zo spodu-teda to bude vyzerat tak ze vypln-sponky-tvoje vlasy.no a potom by si mala prakladat jednotlive prameni cez vyplne,zacesavat,tupirovat,uhladit,lakovat,pripinat,lakovat...
no a prave pre tento postup som napisala ze sa ti to moc samej na sebe asi nepodari :(