Zavazie na clenky

Jakub700

Ahojte chcem sa opýtať či tie závažia majú nejaký účinok na zlepšenie rýchlosti (šprint) ako pre futbalistov. Lebo chodím behávať s 2.0 kg závažiami tak chcem vedieť že či si náhodou len nekazím kĺby alebo niečo. Alebo to pomáha na tú rýchlosť. Ďakujem za odpoveď :)

annax

Závažia na nohy sú vhodné len pre tých, ktorí túžia po krásnych a vyformovaných nohách a zadku. Neničia kĺby ani inak nepoškodzujú zdravie (!) Na začiatok sa odporúča začať cvičiť s ľahšími závažiami, resp. tí, ktorí 0,5kg na nohe ani nepocítia môžu začať hneď s väčšou "gramážou". Závažia slúžia pre dosiahnutie v prvej vete spomínaného výsledku. Nehrubnú z nich nohy (!) Naopak - pri cvičení v správnej tepovej frekvencii (+ strava) sa znižuje váha i objem nôh a zadku a TVARUJÚ sa!
P.S. Odskúšané! Aktuálne cvičím so závažiami 2,5kg.
P.S.2 Veľa odhodlania a čo najmenej demotivujúcich komentárov!

nokiwoa

dakujem za cviky :-)) Uz som si ich kupila, tak uvidime, co to urobi :D vcera som ich mala asi 5 min a ked som sla po schodoch, myslela som, ze ani nedojdem :D A dnes si trochu citim zadok :)) takze asi to fakt pomaha, super !! :)

Theshadows

vyskušaj jeden cvik.Daj si pod špičku hrubu knihu aspon 4,5cm a stoj patou na podlahe a rob výpony na knihe to jest zdivhni sa s patou z podlahya vydvihni sa a pomaly spat, budeš cíti zadok aj lítka.

ale najprv ten cvik možeš vyskušat aj bez knihy aj tak je účinný, alebo si lahni bruchom nazem na kolená presnejšie a dvíhaj nohy do strany pravej pravu a lavu do lavej alebo aj hore a pbdueš cítit ako ti to pá li zadok

nokiwoa

Theshadows, takze ty si to pochvalujes ? :)) Tak to asi vyskusam :)) potrebujem vyformovat lytka, zadok .. :-)) AdamKrt - jasne nie uplne na clenky, to by sa nedalo asi ani velmi chodit :)

Theshadows

áno aj schudnut s a stým dá , ešte pred 10r som si kupila na suchý zips vyplneneé nejakým pieskom asi tak pol kg alebo kilové a robit s tým výpony aj drepy aj doma ked chodiš po byte na formovanie dokonca zadka tým že to dvíhaš velmi pomože mala som užasný malý vypuklý zadok a aj lítka dobré ,ale aspon jeden rok to nos, napr by stačilo keby aj pod nohavice si to mohla nosit, neviem aké maš tie činky ale stačilo by ti to už pri bežnom chodení by ti to sformovalo zadok aj lítka.